Lysholdere til juledekorationer<BR>og adventskrans
Kalendergaver
Økologisk maling til soveværelset
Skoskab i stål
Littala

Karisma og pangfarver med stel fra Iittala ...

Det personlige udtryk er i højsædet, når Iittala bringer farveglæde og nyt liv til borddækningen. Det sker med farverige stel og flotte porcelænsserier, som byder på et utal af muligheder for at kombinere på kryds og tværs.

Den står på pangfarver og livsglæde i Iittalas stel, som både byder på det ensfarvede, elegante Teema-stel og det flerfarvede, stribede Origo-stel. Flere basisfarver går igen i de forskellige stel, så de flot kan sammensættes på kryds og tværs i matchende, dekorative kombinationer.

Følg årstiderne og fremhæv den lysegrønne farve i foråret og den røde eller mørkeblå farve i julen, eller lad bordet matche de nyindkøbte blomster, så bordet sprudler af farveglæde og karisma.

Ny inspiration til borddækningen
Iittalas stel byder således på et væld af muligheder for at variere borddækningen på inspirerende vis. Den elegante, mørkeblå farve står for eksempel perfekt til det fine middagsselskab, og den frække turkise eller orange sætter prikken over i’et, når veninderne samles om bordet til brunch.

Med blot et enkelt basisstel, kan nogle enkelte nyindkøbte kopper i en anden farve gøre underværker og få bordet til at stråle forfriskende af nyt liv. På den måde kan det klassiske porcelæn nemt piftes op ved at tilføje nye skåle eller krus i en lækker modefarve.

Kvalitet i en klasse for sig
Iittala er foruden sine karismatiske farver kendt for sin unikke kvalitet, og med langtidsholdbare og tidløse designs lever stellene længe uden at gå af mode eller blive forældede.

Iittala sørger nemlig for at gøre de traditionelle designs fornyelige. For eksempel lader Iittala ældre farver som olivengrøn og brun gå igen med ny retroværdi i de nyere designs, så selv det ældste Teema-stel fra 1952 kan sammensættes med de nyeste striber fra Origo-stellet.

Det flerstribede Origo-stel fås i mange forskellige farvekombinationer med varierende dominansfarver, og det ensfarvede Teema-stel udkommer i en ny farve hvert år.


Nærmeste forhandler af Iittalas produkter oplyses på tlf. 87 20 11 00

Bolig & Design
Black Friday 2021 - Op til 50% rabat!

Du behøver ikke storme rundt efter gode Black Friday-tilbud, for her har vi samlet et udvalg af de allerbedste tilbud i november med op til 50% rabat!

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Lav et moodboard

Udgangspunktet for et hvert indretningsprojekt er, at samle de idéer du har for rummets funktionalitet, indretning, udtryk og stemning. Til det formål kan vi varmt anbefale brugen af et moodboard.

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Indret det lille rum

Små rum har det med at ende som pulterkamre, hvor der opbevares ting og sager, som man ikke lige har i brug. Det er ærgerligt, for de små kvadratmeter kan indrettes til hyggelige og anvendelige opholdsrum.

Læs mere
Bolig & Design
Let, lyst og lækkert fra Tine K Home

'Ro og harmoni' må være temaet for Tine K Home 2021. Med vanlig sans for lækkert design og smuk indretning, kombinerer kollektionen det lette og afslappede udtryk med dynamisk design og kvalitet.

Læs mere
Bolig & Design
Smuk opbevaring i kurveflet

Findes der noget så skønt som opbevaring i kurveflet? Vi har samlet et udvalg af vores annoncørers bud på skønne kurve fra anerkendte producenter til opbevaring i badeværelset, køkkenet, stuen, entréen til blandt andet vasketøjet, køkkengrej, tæpper og plaider, aviser og magasiner, planter, brænde...

Læs mere
Bolig & Design
Rengøring med omtanke - 6 miljøvenlige tips

Vil du gøre rent og samtidig sørge for at belaste miljø og sundhed mindst muligt, så hold igen med rengøringsmidlerne. Brug så lidt rengøringsmiddel som muligt og gør dig umage med at vælge de mindst miljøbelastende produkter og undgå klorholdige og antibakterielle midler. Meget rengøring kan oftest...

Læs mere
Bolig & Design
Bazaar: Boliginteriør fra de nye kollektioner

Fra de nye kollektioner kommer smuk, stilfuld og inspirerende interiør. Se nye indretningstrends fra Bungalow, Meraki, House Doctor og Speedtsberg, økologiske vægfarver fra Auro.dk, plakater fra Permild & Rosengreen, livsstilsmagasiner fra New Mags og lækre coffee table books.

Læs mere
Bolig & Design
Broste Copenhagen

Gå på opdagelse i den nye kollektion ”Heritage” fra Broste Copenhagen. Her præsenterer brandet masser af inspiration til boligindretning, og samtidig deres nyeste bud på interiør; møbler og boligtilbehør. Broste Copenhagen byder på lette sommerfarver og -nuancer, skønne 60'er fornemmelser, nye,...

Læs mere
Bolig & Design
Bloomingville: Rum til ro og nærvær

Med nye kollektioner fra Bloomingville følger inspiration til, hvordan du hurtigt og nemt kan få skabt en oase af ro og nærvær. Bliv klogere på sæsonens tendenser og få idéer til ny indretning.

 

Læs mere
Bolig & Design
Indretning: Skønne nips, idéer og små detaljer

Indretningsstil handler om de små detaljer; om valget af farver og dekor som nips, pyntefigurer, urtepotter, puder, plakater og møbelbetræk, der understreger stilen, skaber stemning og blikfang.

Her får du 20 søde, sjove, unikke idéer.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Lampetrends

Lampetrends

Sådan vælger du et <BR>overordnet farvetema til dit hjem

Sådan vælger du et
overordnet farvetema til dit hjem

Sådan indretter du dit walk-in-closet<BR> med den rette belysning

Sådan indretter du dit walk-in-closet
med den rette belysning

Skoskab i stål

Skoskab i stål

Shopping Nyheder
Bænke hos BOBO

Bænke hos BOBO

Smuk vægdekoration fra Minifabrikken

Smuk vægdekoration fra Minifabrikken

Dansk design Novoform

Dansk design Novoform

Louisiana plakater

Louisiana plakater

Nye Bøger
Franske finesser - med et nordisk twist

Vild med fransk/nordisk landstil? Lad dig inspirere af den smukke indretningsbog ’Franske finesser - med et nordisk twist’, som er udgivet af det succesfulde designbrand Jeanne d'Arc Living.

I bogen deler kvinderne bag Jeanne d'Arc Living, Lonnie Würtz Jensen og Vivian Christensen, ud af deres...

Læs mere
Vild med genbrug - Af Maj-Britt Soll og Jens Astrup

Brugt interiør pryder danskernes hjem i højere grad end nogensinde før. I den her bog viser skuespillerne Lars Ranthe og Bodil Jørgensen, smykkedesigner Anders Forup og stylist Mette Helena Rasmussen deres mest skattede genbrugsfund, og fortæller om det særlige ved at bo med ting, som andre har...

Læs mere
Enkelt, ligetil, praktisk

Hvis man bruger Terence Conrans kræsne tilgang til det at indrette sit hjem, får man rum, der er afslappet stilfulde, selvsikre og tidløse, mens de samtidig giver mulighed for, at man kan udtrykke sin personlige smag.

Læs mere
Rigtige sommerhuse

Hvad er det, der får folk til at forlade deres velfungerende bolig fredag aften og sidde i kø på motorvejen for at komme hen til et upraktisk hus?

Læs mere
^