Kalendergaver
Julesok til pakkekalender<BR>og adventsgaver
Skoskab i stål
Akvarel i drømmende farver
Boligtekstiler i økologisk dyrket bomuld

Kendt designfirma bruger nu udelukkende økologisk dyrket bomuld i fremstillingen af firmaets populære kollektioner af boligtekstiler ...

Mow Livings farverige og originalt designede boligtekstiler har udspring i hensynet til mennesker og miljø ...

Boligtekstiler i økologisk dyrket bomuld
Designfirmaet MOW Living, som siden 2004 har overrasket og begejstret forbrugerne med farverige og originalt designede boligtekstiler, tager nu den fulde konsekvens af firmaets ambition om at producere efter principper, der har udspring i hensynet til mennesker og miljø.

Med få undtagelser dyrkes bomuldsmarker i dag efter aldeles konventionelle metoder, som baserer sig på kunstgødning og pesticider. De færreste gør sig klart, at bomuldsdyrkningen tegner sig for en fjerdedel af verdens insekticidforbrug og mere end en tiendedel af pesticidforbrug, til trods for at det samlede dyrkningsareal udgør mindre end tre procent af verdens landbrugsarealer.

Knap fem procent af bomuldsmarkerne er omlagt til økologisk produktion, og med et meget optimistisk skøn vil op mod halvdelen af dyrkningen være økologisk indenfor fem år. Men i Mow Living ser de ingen grund til at vente.

"Det er da muligt, at der er positive udsigter, men miljøbelastningen i ventetiden er enorm. Derfor omlægger vi nu hele produktionen af vores kollektion", fortæller Katrine Mow.

Sammen med Kristian Jakobsen har hun skabt succes med en farverig kollektion af pudebetræk, sengetøj, forklæder, viskestykker, dækkeservietter, hagesmække og legetæpper. Og Mow Livings muntre og af og til frækt humoristiske design har i særdeleshed vakt opmærksomhed ikke mindst blandt det unge publikum. Et publikum, der fra januar kan glæde sig over at se og sanse, hvordan økologi og design kan følges smukt ad.

Nærmeste forhandler findes på

Bolig & Design
Black Friday 2021 - Op til 50% rabat!

Du behøver ikke storme rundt efter gode Black Friday-tilbud, for her har vi samlet et udvalg af de allerbedste tilbud i november med op til 50% rabat!

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Lav et moodboard

Udgangspunktet for et hvert indretningsprojekt er, at samle de idéer du har for rummets funktionalitet, indretning, udtryk og stemning. Til det formål kan vi varmt anbefale brugen af et moodboard.

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Indret det lille rum

Små rum har det med at ende som pulterkamre, hvor der opbevares ting og sager, som man ikke lige har i brug. Det er ærgerligt, for de små kvadratmeter kan indrettes til hyggelige og anvendelige opholdsrum.

Læs mere
Bolig & Design
Let, lyst og lækkert fra Tine K Home

'Ro og harmoni' må være temaet for Tine K Home 2021. Med vanlig sans for lækkert design og smuk indretning, kombinerer kollektionen det lette og afslappede udtryk med dynamisk design og kvalitet.

Læs mere
Bolig & Design
Smuk opbevaring i kurveflet

Findes der noget så skønt som opbevaring i kurveflet? Vi har samlet et udvalg af vores annoncørers bud på skønne kurve fra anerkendte producenter til opbevaring i badeværelset, køkkenet, stuen, entréen til blandt andet vasketøjet, køkkengrej, tæpper og plaider, aviser og magasiner, planter, brænde...

Læs mere
Bolig & Design
Rengøring med omtanke - 6 miljøvenlige tips

Vil du gøre rent og samtidig sørge for at belaste miljø og sundhed mindst muligt, så hold igen med rengøringsmidlerne. Brug så lidt rengøringsmiddel som muligt og gør dig umage med at vælge de mindst miljøbelastende produkter og undgå klorholdige og antibakterielle midler. Meget rengøring kan oftest...

Læs mere
Bolig & Design
Bazaar: Boliginteriør fra de nye kollektioner

Fra de nye kollektioner kommer smuk, stilfuld og inspirerende interiør. Se nye indretningstrends fra Bungalow, Meraki, House Doctor og Speedtsberg, økologiske vægfarver fra Auro.dk, plakater fra Permild & Rosengreen, livsstilsmagasiner fra New Mags og lækre coffee table books.

Læs mere
Bolig & Design
Broste Copenhagen

Gå på opdagelse i den nye kollektion ”Heritage” fra Broste Copenhagen. Her præsenterer brandet masser af inspiration til boligindretning, og samtidig deres nyeste bud på interiør; møbler og boligtilbehør. Broste Copenhagen byder på lette sommerfarver og -nuancer, skønne 60'er fornemmelser, nye,...

Læs mere
Bolig & Design
Bloomingville: Rum til ro og nærvær

Med nye kollektioner fra Bloomingville følger inspiration til, hvordan du hurtigt og nemt kan få skabt en oase af ro og nærvær. Bliv klogere på sæsonens tendenser og få idéer til ny indretning.

 

Læs mere
Bolig & Design
Indretning: Skønne nips, idéer og små detaljer

Indretningsstil handler om de små detaljer; om valget af farver og dekor som nips, pyntefigurer, urtepotter, puder, plakater og møbelbetræk, der understreger stilen, skaber stemning og blikfang.

Her får du 20 søde, sjove, unikke idéer.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Lampetrends

Lampetrends

Indret med 60’er-æstetik

Indret med 60’er-æstetik

5 tips til indbydende entré

5 tips til indbydende entré

Skoskab i stål

Skoskab i stål

Shopping Nyheder
Danske designklassikere

Danske designklassikere

Bænke hos BOBO

Bænke hos BOBO

House Doctor spejle

House Doctor spejle

Smudsmåtte fra Tica

Smudsmåtte fra Tica

Nye Bøger
Franske finesser - med et nordisk twist

Vild med fransk/nordisk landstil? Lad dig inspirere af den smukke indretningsbog ’Franske finesser - med et nordisk twist’, som er udgivet af det succesfulde designbrand Jeanne d'Arc Living.

I bogen deler kvinderne bag Jeanne d'Arc Living, Lonnie Würtz Jensen og Vivian Christensen, ud af deres...

Læs mere
Vild med genbrug - Af Maj-Britt Soll og Jens Astrup

Brugt interiør pryder danskernes hjem i højere grad end nogensinde før. I den her bog viser skuespillerne Lars Ranthe og Bodil Jørgensen, smykkedesigner Anders Forup og stylist Mette Helena Rasmussen deres mest skattede genbrugsfund, og fortæller om det særlige ved at bo med ting, som andre har...

Læs mere
Enkelt, ligetil, praktisk

Hvis man bruger Terence Conrans kræsne tilgang til det at indrette sit hjem, får man rum, der er afslappet stilfulde, selvsikre og tidløse, mens de samtidig giver mulighed for, at man kan udtrykke sin personlige smag.

Læs mere
Rigtige sommerhuse

Hvad er det, der får folk til at forlade deres velfungerende bolig fredag aften og sidde i kø på motorvejen for at komme hen til et upraktisk hus?

Læs mere
^