Kategorier: Loppemarkeder  -  Forår

Der er ægte loppefund og fornuftige priser, at finde på landets loppemarkeder, kræmmermarkeder og bagagerumsmarkeder. Her kan man være heldig at finde lige den kop man mangler i sin porcelænsserie, fine nips, genbrugstøj og -småmøbler - og de dejligste stemningsfulde oplevelser.

Loppemarkeder på Fyn 2023 

I foråret og henover sommeren afvikles loppe- og kræmmermarkeder over hele landet. Her får du et overblik over markederne på Fyn forår, sommer og efterår 2023.

Arrangører af loppe- og kræmmermarkeder 2023

Vi har samlet en liste over de loppemarkeder, bagagerumsmarkeder og kræmmermarkeder, vi forventer afholdes i løbet af sommeren 2023. Er du arrangør af et arrangement, vi ikke har med her, hører vi meget gerne fra dig. Skriv til: <link https: www.kvindeguiden.dk nc om-os kontakt-os _self>Redaktionen

Møns Kræmmermarked 2023

Lillebælt Marked 2023

  • Adresse: Middelfart
  • Hvornår: 18. - 21. maj 2023
  • Book en stadeplads: Loppemarked

Otterup Torvemarked 2023

  • Adresse: Otterup Torv, 5450 Otterup
  • Hvornår: Lørdage kl. 9 - 14
  • Book en stadeplads: Otterupmarked.dk
Loppemarkeder
Loppemarkeder 2023: Har du kendskab til et marked, vi ikke har med på oversigten? 

Med foråret og oprydning i kældre og loftsrum, er det igen blevet tid til loppemarkeder. Over hele landet står boderne klar, og her venter der masser af fine loppefund og dejlige oplevelser.

Læs mere
Loppemarkeder
Loppemarkeder Jylland 2023 

I foråret og hen over sommeren afvikles loppe- og kræmmermarkeder over hele landet. Her får du overblik over markederne i Jylland forår, sommer og efterår 2023.

Læs mere
Loppemarkeder
Bagagerumsmarkeder 2023 

Det er sommer og tid til at tage på de jyske bagagerumsmarkeder. Der venter de dejligste oplevelser for alle nysgerrige, der vil gøre nogle gode køb. Og for dem, der trænger til at få loft og kælder tømt for sager, man ikke længere har brug for, der er bagagerumsmarkederne et oplagt sted at booke en…

Læs mere
Loppemarkeder
Loppemarked på Sjælland 2023 

I foråret og gennem hele sommeren afvikles loppe- og kræmmermarkeder over hele landet. Her får du overblik over markederne på Sjælland 2023.

Læs mere
Loppemarkeder
Loppemarked i Bella Center 2023 

Der skal nok blive rodet, pillet og udpeget – men først og fremmest pruttet om priserne – når Bella Centerets mere end 15.000 kvadratmeter er fyldt til bristepunktet med alt, hvad en rigtig kræmmer kan ønske sig inden for antik og godt genbrug.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^