I foråret venter en hel weekend med dejlige og inspirerende oplevelser, når Krop-Sind-Ånd Helsemessen i Aalborg præsenterer et nordjysk mekka indenfor alternativ behandling.

Krop-Sind-Ånd Helsemesse i Aalborg  

I foråret samler den store helsemesse i Aalborg Kongres & Kultur Center dedikerede udstillere, eksperter og foredragsholdere, der med stor erfaring deler ud af deres ekspertviden inden for blandt andet kostvejledning og kropsterapi, mindfulness og massage, naturmedicin, homøpati og heilpraktik, kranio sakral terapi og akupunktur.

Her kan alle, der er nysgerrige og vil vide mere om alternativ medicin, naturterapeutiske behandlingsmetoder og personlig og spirituel udvikling, høre mere om holistisk livsstil og sundhed, ligesom der vil være readings indenfor clairvoyance, healing, hypnose, dyretelepati, håndlæsning, tarotoplæg og drømme- og auratydning.

Der er lagt op til et spændende program med stribevis af spændende indslag, og her vil man også have mulighed for at gå op opdagelse blandt udstillere og forhandlere af spirituelle smykker, krystaller og sten, duftlamper og -lys, naturprodukter, æteriske olier og helsekost, der kan bidrage til velvære, livsstil og spirituel udvikling.

Åbningstider

  • Fredag
  • Lørdag 
  • Søndag 

Sted: Europahallen i Aalborg Kongres & Kultur Center, Europa Plads 4, 9000 Aalborg
Læs mere: 

Følg med på de sociale medier

  • Facebook: 
  • Instagram:

Rabat

  • Rabatkode til entré: Ved at tilmelde dig messens nyhedsbrev får du en rabatkode tilsendt, så du kan få 50% rabat på billetten.
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^