the omen

The omen 

Anmeldelse:*****

Værs'go at ryste i bukserne...............

Titel: The Omen - Tegnet
Instrueret af: John Moore
Medvirkende: Julia Stiles, Liev Schreiber, Mia Farrow, Seamus Davey-Fitzpatrick
Varighed: 108 minutter
Premiere: 06.06.06
Anmeldelse:*****



Nyindspilning af klassikeren af samme navn fra 1976 om ankomsten af Antikrist. Indledningen er vældig smart - og lidt skræmmende - lavet. Vi befinder os i Vatikanet, hvor en flok lærde præster udlægger de senere årtiers katastrofer (11.september/tsunamien/rumfærgen Columbias styrt) som truende tegn på, at Armageddon (den store kamp inden jordens undergang) nærmer sig med hastige skridt.

Herefter går vi over til at se en mystisk fødsel, et barn dør og faren bliver overtalt til at overtage et andet barn, hvis mor netop er død. Undervejs i filmen sker der mange sære ting og familien fortryder inderligt at have taget dette barn til sig. Resten af handlingen skal ikke røbes, det vil tage duften totalt af filmen, som aldrig rigtig bliver rystende uhyggelig. En del mennesker kommer af dage på raffinerede faconer, og - jeg beklager - det får mig altid til at grine på de forkerte steder, fordi splatterfilm af den ene eller den anden art altid er så forudsigelige.

Som i Da Vinci koden megen snak om religiøse fortolkninger og dundrende, uhyggemusik, som kan minde os om, at dette er U H Y G G E L I G T, hvis vi skulle have glemt det undervejs. Der er lagt op til efterfølgere.

Glemte jeg at sige, at der undervejs forekommer en del dejlige store hunde - kulsorte og knurrende - som skal repræsentere Satans hjælpere og beskyttere.
Til dem går min ene stjerne, den anden til Vatikan delen i starten og så må resten af filmen slås om den sidste.

Official Competition

Nyd Penélope Cruz, Antonio Banderas og Oscar Martinez i den skønne komedie 'Official Competition', som er en sprudlende, satirisk og kærlig skildring af den branche de tre stjerner selv er en del af.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Pedro Almodovars Paralelle Mødre med Penelope Cruz

Den 3. marts er der premiere på Pedro Almodóvars 'Madres Paralelas' med Penélope Cruz og Milena Smit.

Det anmelderroste drama handler om to gravide singler, der havner på samme stue på fødegangen. De to kvinder befinder sig hvert sit sted i livet, men knytter et tæt bånd, som kommer til at forandre…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

The United States vs. Billie Holiday

Billie Holidays smukke og helt unikke sangstemme, ekstravagante tøjstil og stærke personlighed har tryllebundet millioner af fans.

I filmen 'The United States vs. Billie Holiday' har Golden Globe-vinder, Andra Day, hovedrollen, og synger selv flere af filmens fantastiske Billie Holiday sange.…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Herself

Det blev den sidste gang, han slog hende. Sandra gav sin datter deres hemmelige kode, så hun kunne tilkalde politiet. Men livet som fraskilt i Dublin med to små piger er ikke let. Der er ingen steder at bo, og hendes ophold på et larmende lufthavnshotel forudsætter, at hun tager trappen. Samtidig…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Roald Dahl's The Witches

Genskabelsen af Roald Dahls højt elskede historie er en mørk, humoristisk og hjertevarm fortælling om den forældreløse dreng, Bruno, der flytter ind hos sin kærlige bedstemor i Alabama.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^descriptive essay of nature chemistry extra help essay done for you list of high school research paper topics advertising dissertation website writes essays for you