mamma mia

Mamma mia 

Sommerens store musical med blandt andet Meryl Streep og Pierce Brosnan ...

Titel: Mamma Mia
Instruktør: Phyllida Lloyd
Medvirkende: Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Christina Baranski mf.
Premiere: Juli 2008
Dansk hjemmeside: <link https: www.uip.dk uipweb feature mamma_mia index.html _self> Klik her!


Mamma Mia
En sommerromance, et bristet håb, en skulder at græde ud ved, og en god vens trøst. Donna fik det hele for 21 år siden. Nu skal hendes 20-årige datter giftes og hendes lille feriehotel på den afsidesliggende græske ø står på den anden ende. Og brudens følelser er i oprør: Sophie har fundet sin mors dagbog og har inviteret de tre mænd fra dengang med til brylluppet – hendes tre mulige fædre.

Det er den grundlæggende præmis for musicalen ”Mamma Mia!”, der havde verdenspremiere i 1999 baseret på og inspireret af ABBA’s sange, og som nu endelig finder ved til lærredet med Meryl Streep som syngende og dansende Donna (lejlighedsvis akkompagneret af The Dynamos, Julie Walters og Christine Baranski) over for Pierce Brosnan, Colin Firth og Stellan Skarsgård som de tre mænd i hendes liv. Som Sophie og hendes forlovede ses Amanda Seyfried og Dominic Cooper.

Alle stjernerne synger selv deres sange og danser rundt i de romantiske omgivelser i det græske ferieparadis – og som i sceneversionen er instrueret af Phyllida Lloyd.

Official Competition

Nyd Penélope Cruz, Antonio Banderas og Oscar Martinez i den skønne komedie 'Official Competition', som er en sprudlende, satirisk og kærlig skildring af den branche de tre stjerner selv er en del af.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Pedro Almodovars Paralelle Mødre med Penelope Cruz

Den 3. marts er der premiere på Pedro Almodóvars 'Madres Paralelas' med Penélope Cruz og Milena Smit.

Det anmelderroste drama handler om to gravide singler, der havner på samme stue på fødegangen. De to kvinder befinder sig hvert sit sted i livet, men knytter et tæt bånd, som kommer til at forandre…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

The United States vs. Billie Holiday

Billie Holidays smukke og helt unikke sangstemme, ekstravagante tøjstil og stærke personlighed har tryllebundet millioner af fans.

I filmen 'The United States vs. Billie Holiday' har Golden Globe-vinder, Andra Day, hovedrollen, og synger selv flere af filmens fantastiske Billie Holiday sange.…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Herself

Det blev den sidste gang, han slog hende. Sandra gav sin datter deres hemmelige kode, så hun kunne tilkalde politiet. Men livet som fraskilt i Dublin med to små piger er ikke let. Der er ingen steder at bo, og hendes ophold på et larmende lufthavnshotel forudsætter, at hun tager trappen. Samtidig…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Roald Dahl's The Witches

Genskabelsen af Roald Dahls højt elskede historie er en mørk, humoristisk og hjertevarm fortælling om den forældreløse dreng, Bruno, der flytter ind hos sin kærlige bedstemor i Alabama.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^dissertation help without plagarism casual comparative design dissertation a level art dissertation how to write a phd thesis proposal master degree thesis dna profiling research paper