Lilo & Stitch på video

Lilo & Stitch på video

Lilo & Stitch på video 

Vilde rumvæsner og Elvis musik i en ny Disney klassiker...

Den 19. marts udkommer Disneys tegnefilm "Lilo & Stitch" på vhs og dvd.


Historien...

Lilo er hende, der altid kommer for sent til timerne. Lilo er hende, der altid kommer i slagsmål. Lilo er også pigen, der ikke har de smarte dukker og det nye dyre legetøj, som hendes jævnaldrende veninder har. Lilo har et hjem, men kun fordi hendes storesøster, Nani, pukler som en gal og ofrer sin egen ungdom for det, da begge deres forældre er døde.

Er der noget at sige til, at Lilo har en stor og livlig fantasi?

Hvis man skal være helt ærlig, så er hjemmet ved at falde fra hinanden, og det kniber for Nani at få tid til at være der for Lilo. Det er så galt, at de sociale myndigheder har sendt den frygtindgydende Cobra Bobbels til at overvåge, om hun klarer jobbet godt nok.

Men Lilo og Nani vil gøre alt for at holde sammen på resterne af deres familie. Så måske ville det være en god idé at udvide den med et kæledyr – en trofast ven til Lilo... På dyreinternatet forelsker Lilo sig straks i en lille strid fyr, som hun kalder Stitch. Hun lægger ikke særlig mærke til, at de andre hunde lader til at være bange for den, eller at personalet synes, den er underlig. Hun genkender en ensom sjæl i en stor og fremmed verden. Hun skulle bare vide, hvor tæt på sandheden hun er...

Ved et af universets mærkelige sammentræf er det væsen, Lilo har købt på internatet, nemlig et genetisk eksperiment frembragt af den gale videnskabsmand Jumba på planeten Turo langt, langt væk. Stitch er skabt til at være aggressiv, uudslettelig og i almindelighed ubehagelig. Egentlig er han dømt til udslettelse, men ved et flugtforsøg endte han på jorden, nærmere bestemt det paradisiske Hawaii. Da den Øverste Rådskvinde i Den Galaktiske Føderation bliver overbevist om, at udslettelse af Jorden er udelukket (Jord-specialisten Pleakley forklarer, at det er det eneste levested for den truede art, myggen), sender hun i stedet Jumba af sted sammen med Pleakley for at indfange ham.

Da angreb på mennesker ikke er tilladt, finder Stitch det derfor klogest at blive i rollen som kæledyr for Lilo. Men hans karakter, som er indkodet i generne, fornægter sig ikke. På den ene side udviser han bemærkelsesværdig intelligens, på den anden side en grusom lyst til ødelæggelse.

Lilo passer alligevel trofast på sin nye lille ven. Hun vil gerne inddrage ham i ’ohana’ – det hawaiianske begreb, der dække over troen på et familie-sammenhold, hvor ingen bliver efterladt og ingen bliver glemt. Hun prøver at dele sin verden – selv sin store passion for Elvis Presley – med ham, men Stitch laver hele tiden ballade og giver dem en masse problemer. Jumbas og Pleakleys ikke særlig elegante bortførelsesforsøg føjer kun til ødelæggelserne, og Cobra Bobbels truer fortsat med at få Lilo fjernet.

Hvordan skal et lille destruktivt og selvisk væsen nogensinde lære at forstå betydningen af et større fællesskab, hvor man passer på og elsker hinanden? Måske ved eksemplets magt... Lilo!


For E-pressen.dk af Henrik, Popcorn.dk.

Official Competition

Nyd Penélope Cruz, Antonio Banderas og Oscar Martinez i den skønne komedie 'Official Competition', som er en sprudlende, satirisk og kærlig skildring af den branche de tre stjerner selv er en del af.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Pedro Almodovars Paralelle Mødre med Penelope Cruz

Den 3. marts er der premiere på Pedro Almodóvars 'Madres Paralelas' med Penélope Cruz og Milena Smit.

Det anmelderroste drama handler om to gravide singler, der havner på samme stue på fødegangen. De to kvinder befinder sig hvert sit sted i livet, men knytter et tæt bånd, som kommer til at forandre…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

The United States vs. Billie Holiday

Billie Holidays smukke og helt unikke sangstemme, ekstravagante tøjstil og stærke personlighed har tryllebundet millioner af fans.

I filmen 'The United States vs. Billie Holiday' har Golden Globe-vinder, Andra Day, hovedrollen, og synger selv flere af filmens fantastiske Billie Holiday sange.…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Herself

Det blev den sidste gang, han slog hende. Sandra gav sin datter deres hemmelige kode, så hun kunne tilkalde politiet. Men livet som fraskilt i Dublin med to små piger er ikke let. Der er ingen steder at bo, og hendes ophold på et larmende lufthavnshotel forudsætter, at hun tager trappen. Samtidig…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Roald Dahl's The Witches

Genskabelsen af Roald Dahls højt elskede historie er en mørk, humoristisk og hjertevarm fortælling om den forældreløse dreng, Bruno, der flytter ind hos sin kærlige bedstemor i Alabama.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^