Colette 

Se det autentiske filmdrama, Colette, med Keira Knightley i hovedrolen. Filmen, der er baseret på en biografi om den franske romanforfatters liv, er en både inspirerende og højaktuel historie i en tid, hvor der verden over er særligt fokus på kvinders rettigheder. Knivskarp, kompromisløs og forud for sin tid, var Colette nemlig ikke kun en talentfuld forfatter, skuespiller og journalist, men også en foregangskvinde, der kæmpede for sin ret til at have en stemme i en mandsdomineret verden, og banede vejen for fremtidige generationer af kvindelige kunstnere.

Keira Knightley spiller rollen som Colette, der gifter sig med Henry 'Willy' Gauthier-Villars, og flytter fra et simpelt liv på landet til et hæsblæsende Parisiske bohemeliv. Her udvikler Colette hurtigt sine evner som forfatter, men må finde sig i, at hendes første romaner udgives under Willy's navn. Da Willy har fungeret som hendes mentor, accepterer hun i første omgang betingelserne. Men da hendes romaner vinder anerkendelse og berømmelse, forråder han hende, og Colette indser, at hun må kæmpe for at få den anerkendelse hun fortjener.

Titel: Colette
Instruktør: Wash Westmoreland
Medvirkende: Keira Knightley, Eleanor Tomlinson, Dominic West og Ray Panthaki
Copyright: Scanbox
Biografpremiere: 25. oktober 2018

Inferno

Efter de store globale biografsucceser med 'Da Vinci Mysteriet' og 'Engle & Dæmoner' kommer nu 'Inferno', der er den tredje filmatisering i Dan Browns succesrige thrillerserie om Harvard religions- og symbolforskeren, professor Robert Langdon. Ud over Tom Hanks og Ben Foster samler Ron Howards…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Høj af Kærlighed

Se den charmerende franske kærlighedskomedie 'Høj af kærlighed' med formidable Jean Dujardin og Virginie Efira i hovedrollerne.

Læs mere

The Beatles: Eight Days A Week – The Touring Years

'The Beatles: Eight Days A Week – The Touring Years' er filminstruktøren Ron Howards dokumentarfilm om de første år af Beatles’ karriere, dvs. den periode, hvor de turnerede og solidt placerede sig som et verdens mest populære bands.

Læs mere

Swinger

Trænger du til at se en god dansk komedie? Nu er der premiere på den romantiske komedie 'Swinger', hvor Martin Buch spiller rollen, som mand i midtlivskrise. Han har en dejlig kone, en snart voksen søn og et fast arbejde. Men alligevel er det ikke rigtig nok, og hans ungdoms optimisme og appetit på…

Læs mere

The Magnificent Seven

Septembers storfilm, med blandt andet Denzel Washington, Haley Bennett og Ethan Hawke, er baseret på John Sturges’ western-hit fra 1960 med bl.a. Yul Brynner, Steve McQueen og Charles Bronson på rollelisten.

Historien handler om, hvordan de desperate indbyggere i den søvnige by Rose Creek, må søge…

Læs mere

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^create business plan online someone to write my essay uk homework robot online teaching research paper