essay on history bergen academy essay help
Pyjamas - hvid fra byNORD
Justerbare hylder fra Yamazaki
Kunstplakat af Farah Atassi
Øreringe fra Maanesten
Sårbarhed

Sårbarhed bliver som regel opfattet som en tilstand, det er farligt at befinde sig i. Som en truende tilstand, hvorfra det er nødvendigt at beskytte sig mod omverdenen, indtil man har genvundet tilstrækkelig hårdførhed. De fleste har oplevet, hvordan en krisesituation har åbnet til sårbarheden og mærket lettelsen, når der igen var en fornemmelse af at kunne fungere "normalt".

Forfatter Eve Bengta Lorenzen er en af pionererne indenfor mindfulness i Danmark, afholder kursus og har udgivet bøger om mindfulness.

Med bogen 'Sårbarhed - Med mindfulness og accept gennem angst og smerte' udforsker hun sårbarheden, mindfulness og transformation i mødet mellem mennesker, og beskriver hvordan sårbarhed kan være vejen til fordybelse, glæde og kreativitet, fremfor angst, skam og smerte.
Bogen kan læses, uanset om man befinder sig i den professionelles stol, sidder i venteværelset, eller blot har lyst til at opnå større indsigt i sårbarhedens væsen. Den inviterer ind i modet til at være sårbar og dermed modet til at møde op som menneske, både i de professionelle og de nære relationer. 

Bogens gennemgående case med en patient fra Rigshospitalets smerteklinik er en fortælling om et menneske, der transformerer angst, smerte og lidelse til muligheder. Herigennem vises en vej ud af stress og krise -  og hvordan en forståelse af den menneskelige sårbarhed ligger dybt integreret i arbejdet med det evidensbaserede behandlingsprogram MBSR, Mindfulness Baseret Stress Reduktion.

Forfatter: Eve Bengta Lorenzen
Forlag:Akademisk Forlag

Det godes kraft

Dalai Lama er bekymret over vores planets udvikling, og han bekymrer sig for hvert enkelt menneskes velbefindende. Hans vision er at styrke menneskets medfølende side. Vi skal udøve selvkontrol og emotionel hygiejne, som han kalder det – vi skal rydde op i sindet for at give plads til medfølelse.

Read more
Gamle lægeurter

Anemette Olesens anvendelige guide til de gamle lægeurter, om dyrkning, anvendelse, have og helse.

Read more
Meditation for alle

Gennem meditation kan du skabe et roligt rum for dig selv, væk fra hverdagens stress og støj. Gennem meditation kan du finde ro i kroppen og huske dig selv. Meditation kan løse spændinger i kroppen, lette en hovedpine, give dig et bedre overblik og mere overskud i hverdagen. Nogen oplever at selv...

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Påskehøns på snor

Påskehøns på snor

Påskekrans:  Messingring til ophæng

Påskekrans: Messingring til ophæng

Rosa bloklys fra Cozy Living

Rosa bloklys fra Cozy Living

Kurve i kulørte farver fra RICE

Kurve i kulørte farver fra RICE

Nye Bøger
Shopping
Loppemarkeder 2023
^