Glaspynt fra Bungalow
Stof i metermål
Birk Denmark<BR>- Shampoo- og balsambar
Vasketøjskurv på hjul
Kategori: Livsstil
Stenalderkost

Med den amerikanske ernæringskonsulent Diane Sanfilippos bog, har du både et overskueligt opslagsværk, nemme og let tilgængelige anvisninger og mere end 100 alsidige opskrifter på lækre paleo-retter.

Overskuelig guide til stenalderkost

I sin bog "Stenalderkost" forklarer den amerikanske ernæringskonsulent Diane Sanfilippo om de sundhedsmæssige fordele, hun mener man kan opnå ved at spise paleokost. Ideen bag paleokost er at vælge fødevare, som på mange måder ligner den kost vores forfædre i stenalderen spiste, først og fremmest fødevarer, som er uforarbejdede og naturlige.
Hvis du har lyst til at vide mere om paleo-kost, og se om paleo er noget for dig, så er Diane Sanfilippos bog en god inspirationskilde. Med den har du både et overskueligt opslagsværk, nemme og let tilgængelige anvisninger og mere end 100 alsidige opskrifter på lækre paleo-retter.


Bestil online

Håndbog for halvgamle krager

Sætter du kommaer i dine sms’er? Er du begyndt at gå til tango, line dance, stavgang eller at synge i gospelkor? Hvis ja, så er det nok på tide at indse, at du er en halvgammel krage ...

Read more
At holde fast i en sund livsstil

Hvor er det ærgerligt og spild af gode intentioner, når man har sat sig et mål, blot for at skulle sande, at man ikke har rygrad nok til at modstå fristelse og at man - inden man får set sig om - har opgivet at holde det løfte, man havde givet sig selv. Og netop udfordringen at holde fokus og nå...

Read more
Kickstart din nye, sunde livsstil

Fra forfatteren til de populære kogebøger "Lækkermad" og "Lykkemad", kommer nu en bog, som vil hjælpe dig til varige sunde livsstilsændringer.

Read more
Rollinger og roulader

Da Sif Orellana udgav bogen 'Krudtugler & kanelsnegle' blev det hurtigt en bestseller med foreløbig 110.000 solgte eksemplarer. Nu følges den populære bog op med bogen 'Rollinger & Roulader', en smuk og inspirerende livsstils- og inspirationsbog med fokus på hverdagen med børn.

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Lampetrends

Lampetrends

HUMDAKIN - Skandinavisk bæredygtighed

HUMDAKIN - Skandinavisk bæredygtighed

Pas godt på dit barns fødder

Pas godt på dit barns fødder

5 tips til indbydende entré

5 tips til indbydende entré

Nye Bøger
^