Butikker

Acupharma ApS

Præstemarksvej 10A 4000 Roskilde,

Tlf.: 70 22 88 38

AcuPharma blev opstartet i 1990 og var den første leverandør af kosttilskud inden for kinesisk medicin til sundhedsklinikker. Denne produktgruppe er stadig firmaets ’hjertebarn’ og kendetegnende for hele den holistiske tankegang, hvormed forretningen drives.

I 2005 blev Jeanne Helsted og Christina Skive partnere i firmaet, og herefter er produktsortimentet vokset med andre kosttilskud, medicinsk udstyr og økologiske fødevarer. Deres passion er at være innovative inden for sundhed, og de er konstant på udkig efter nye trends og produkter overalt i verden. De udvælger produkter og leverandører med omhu og nyder godt af en stor tillid i markedet. Det gælder blandt andet for Renew Life produkter, som AcuPharma har agenturet på i Danmark. 

Renew Life - Naturlige og prisvindende kosttilskud

Renew Life er kosttilskud baseret på naturlige og aktive ingredienser fra urter, fibre og mælkesyrebakterier. Produkterne er formuleret af ernæringseksperter, og brandet er ét af de bedst sælgende i helsekostbranchen i hele Nordamerika. Glæd dig til fantastiske produkter med overbevisende effekt!

Pure Biotic indeholder mælkesyrebakterier, som kan hjælpe dig med at få maven i balance.  Mælkesyrebakterier er en stor gruppe bakterier,  der har gavnlige egenskaber i forhold til menneskets fordøjelse og generelle helbred. Mælkesyrebakterierne forekommer naturligt i vores tarmsystem og urinvejssystem. Mælkesyrebakterier går også under betegnelsen probiotika.

De tre Cleanse produkter, First Cleanse, Pure Cleanse og Cleanse More indeholder alle urter, der bidrager til rensning af kroppen og fremmer tarm-, lever- og nyrefunktion samt normal sundhedstilstand. Mange af urterne er fra økologisk certificeret landbrug.

FibreSmart er et unikt og velsmagende økologisk kostfibertilskud i pulverform. Det er lige til at røre ud i vand og sødet med stevia. Det indeholder bl.a. planteingredienser, som er med til at skabe balance i tarmkanalen.

Shopping - Acupharma ApS
Pure Biotic Tarm

Pure Biotic Tarm er for dig, der ønsker at styr…

Tabubelagte hverdagsgener
- og hvordan du kommer af med dem

Mange danske kvinder synes, at hverdagsgener so…

Kalender - Acupharma ApS
Ingen pt. men se flere her /landet-rundt/kulturguiden
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Shopping
^