Retrokuren

Kategori: Wellness

Retrokuren  

At sidde og bladre i ”Retrokuren – Råkost, detox & forkælelse” er i sig selv den rene selvforkælelse. Man får lyst til selv at afprøve bogens tips og ideer, og man kan ikke undgå at blive smittet af bogens stemningsfulde billeder.

Varm og inspirerende bog om at gøre noget godt for sig selv
Hvis man som Susy Grundahl, gennem mere end 20 år, har beskæftiget sig med helsekost, og opbygget en succesfuld forretning baseret på salg af helsekost og helseprodukter, så er man næsten forpligtet til at lade sin viden og erfaring omkring helsekost komme andre til gode. Og det gør Susy!
I sin nye smukke bog ”Retrokuren – Råkost, detox & forkælelse” deler hun rundhåndet ud af sin store viden om sund livsstil. Omdrejningspunktet er en 7-dages kur, hvor krop og sjæl udrenses, dårlige vaner sættes på hold og der er fokus på ro, selvforkælelse og mindfulness.
Her er ingen løftede pegefingre eller formaninger, men varme anbefalinger, tips og ideer, som udspringer af Susys egne, personlige erfaringer. Og det føles som en meget personlig bog. Hist og her har Susy tilføjet små anekdoter fra sit eget liv og hverdag, hvilket gør bogen særlig inspirerende og autentisk.
At sidde og bladre i ”Retrokuren – Råkost, detox & forkælelse” er i sig selv den rene selvforkælelse. Man får lyst til selv at afprøve bogens mange tips og ideer, og man kan næsten ikke undgå at blive smittet af stemningen i Elisabeth Dahlbergs smukke billeder, der danner de perfekte rammer for Susys budskaber.


Nordisk skønhed

- Velvære med nordiske råvarer!

50 enkle opskrifter på naturlig pleje, som du selv kan lave, og som vil gøre underværker for din hud.

Læs mere
Den Ultimative Anti Age-Guide

Den populære forfatter og ernæringsekspert Thorbjörg Hafsteinsdottir udkommer nu med den nye bog "Skønhedsbog" der handler om hvordan din hud fortæller om dine madvaner - og hvordan du kan lave dem om. Thorbjörg Hafsteinsdottir blev kendt i hele Danmark, da hun udkom med bestselleren "10 år yngre på…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^