Adezz - Bålfad og havepejs
Loungestol Sika Design
Økologisk udendørs maling
Havekrukker
Kategori: Sundhed
Røgfri på 6 dage med hypnose

Fra ryger til ikkeryger - på 6 dage !

Forfatter: Jacob Strachotta
Omfang: 128 sider
Forlag: Politikens ForlagRøgfri på 6 dage med hypnose fortæller på en hypnotiserende måde, om hvad det var, der fik dig til at ryge, hvorfor du blev ved, og hvorfor det hele er en misforståelse, som gør det let for dig at holde op.

Som med et lille nips, du har stående fra din mormor, der rent faktisk er grimt og ikke passer ind i hjemmet, drejer rygning sig om affektion. Ting kan vække følelser i os, og følelserne knytter tingene til os, selv om vi godt ved, at de slet ikke hører hjemme i vores liv. Det samme gælder tobakken og røgen. I sig selv betyder cigaretterne intet, men de følelser, vi har knyttet til dem, gør, at vi har svært ved slippe dem igen.

Men det behøver det ikke at være. Lad blot være med at kæmpe med tobakstrangen. Den kamp kræver alt for megen viljestyrke og koster for mange afsavn. At kæmpe mod tobakken er hårdt og smertefuldt, siger mesterhypnotisøren Jacob Strachotta, og hans råd til de godt 600.000 danskere som ønsker at holde op med at ryger, lyder ganske enkelt: HOLD OP MED DET. Hold op med at ønske at stoppe med at ryge, hold op med at kæmpe mod tobakken. Bliv røgfri – nu!
Bestil online

Rigtig mad

Thomas Rode, Thilde Jo Maarbjerg og Arne Astrup har sammen skrevet bogen 'Rigtig mad', som ganske vist indeholder inspirerende opskrifter, men som først og fremmest overrasker med nogle ukonventionelle kostanbefalinger blandt andet omkring mættet fedt.

Læs mere
Boost din sundhed

Spis og træn dig slank, stærk og sund på bare fire uger med denne anderledes trænings- og opskriftsbog.

Læs mere
Kuren til varigt vægttab

Måske kender du Henrik Duer fra TV3-programmet ‘Ekstremt fed – et år til at redde livet’, og måske ville du ønske, at du havde ham som din personlige træner og rådgiver.

Læs mere
Kram i madkassen

Går du også op i at lave gode madpakker, og har du brug for frisk inspiration til at få nogle nye, nemme, sunde og velsmagende indslag i kassen? Så er denne bog lige noget for dig!

Læs mere
5:2 kuren

Ved at faste i to dage, og spise som du plejer resten af ugen, opnår du vægttab og sundere helbred, skriver forfatterne til bestellerbogen "5:2 kuren " ...

Læs mere
Blodsukker

Spis dig til et stabilt blodsukker ...

Læs mere
Bækkenbund i topform

Få bedre orgasmer og hold på tisset – en stærk bækkenbund har mange forcer. Og det er aldrig for sent at gå i gang !

Læs mere
Glad, sund og rask hele livet?

Hvordan bliver man glad, sund og rask hele livet? Det finder du svar på i professor Bente Klarlund Pedersens bog "Alt om sundhed - Tanker om det gode liv" ...

Læs mere
Spis med mindfulness

Spis med mindfulness

Læs mere
At holde fast i en sund livsstil

Hvor er det ærgerligt og spild af gode intentioner, når man har sat sig et mål, blot for at skulle sande, at man ikke har rygrad nok til at modstå fristelse og at man - inden man får set sig om - har opgivet at holde det løfte, man havde givet sig selv. Og netop udfordringen at holde fokus og nå...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Lykken er ...

Lykken er ...

Økologisk udendørs maling

Økologisk udendørs maling

Lang måtte til terrassen

Lang måtte til terrassen

Havemøbler TRIMM Copenhagen

Havemøbler TRIMM Copenhagen

Nye Bøger
^