Kategori: Sundhed

Endelig ikke-ryger for kvinder

Endelig ikke-ryger for kvinder 

Allen Carrs bestseller ’Endelig ikke-ryger’ har hjulpet millioner af mennesker verden over til at kvitte smøgerne. Nu kommer ’Endelig ikke-ryger for kvinder’...

Med mere end seks mio. solgte eksemplarer på over 20 forskellige sprog er Allen Carrs ’Endelig ikke-ryger’ den mest populære rygestop-bog i verden. Alene i Skandinavien har bogen solgt i mere end 200.000 eksemplarer. Den 1. oktober 2005 udkommer så den danske udgave af ’Endelig ikke-ryger for kvinder’, der undersøger og går dybere ned i problemerne omkring rygestop – som netop kvinderne oplever dem.

”Allen Carrs Easyway-metode er lige så virkningsfuld for kvinder som den er for mænd, men mange års erfaring med rygeafvænning viser, at der helt tydeligt er forskel på den måde, som mænd og kvinder opfatter frygten og vanskelighederne omkring rygestop”, siger Rolf Garmark, forlagschef på Storm Forlag, den danske udgiver af ’Endelig ikke-ryger for kvinder’.

Med ’Endelig ikke-ryger for kvinder’ bliver det simpelthen lettere at slukke sin sidste cigaret, og gennem knap 200 sider bliver den ene myte og undskyldning efter den anden effektfuldt punkteret. Ikke mindst den sejlivede forestilling om, at rygning holder vægten nede og at rygestop går ud over form og figur, bliver taget under grundig behandling og pillet fra hinanden. Uden brug af skræmmekampagner, nikotinerstatning, akupunktur eller mobilisering af særlig viljestyrke anviser Allen Carr en virkningsfuld metode og giver de redskaber, der skal til for slippe af med både cigaretter og abstinenser.

’Endelig ikke-ryger for kvinder’ giver en nøgtern forklaring på, hvordan nikotin virker fysisk og på det mentale og følelsesmæssige plan. Illusionen om at cigaretter dulmer nervøsitet og giver ro, hygge, nydelse og bedre overblik i stressede situationer bliver afløst af viden om, hvordan man skal håndtere og overkomme sin frygt og begynde et liv som glad ikke-ryger.

Endelig ikke-ryger for kvinder’ har de seneste uger solgt flere tusinde eksemplarer i Norge, og den er på gaden over hele Danmark nu.


Bestil online

Sund mave — LOW FODMAP Diet

Mange danskere lider af irriteret tarm og en følelse af oppustethed og ubehag efter måltider — for nogle er det med til at nedsætte livskvaliteten og glæden ved mad og for andre har det store psykiske konsekvenser. Med 'Sund mave — LOW FODMAP Diet' får du redskaber til at få en mave i mere balance,…

Læs mere
Antiinflammatorisk kost

'Antiinflammatorisk kost - Sluk branden der hærger kroppen indefra' er en guide, der introducerer inflammationsbegrebet.

Læs mere
Rigtig mad

Thomas Rode, Thilde Jo Maarbjerg og Arne Astrup har sammen skrevet bogen 'Rigtig mad', som ganske vist indeholder inspirerende opskrifter, men som først og fremmest overrasker med nogle ukonventionelle kostanbefalinger blandt andet omkring mættet fedt.

Læs mere
Boost din sundhed

Spis og træn dig slank, stærk og sund på bare fire uger med denne anderledes trænings- og opskriftsbog.

Læs mere
Kuren til varigt vægttab

Måske kender du Henrik Duer fra TV3-programmet ‘Ekstremt fed – et år til at redde livet’, og måske ville du ønske, at du havde ham som din personlige træner og rådgiver.

Læs mere
Kram i madkassen

Går du også op i at lave gode madpakker, og har du brug for frisk inspiration til at få nogle nye, nemme, sunde og velsmagende indslag i kassen? Så er denne bog lige noget for dig!

Læs mere
Blodsukker
Blodsukker

Spis dig til et stabilt blodsukker ...

Læs mere
5:2 kuren
5:2 kuren

Ved at faste i to dage, og spise som du plejer resten af ugen, opnår du vægttab og sundere helbred, skriver forfatterne til bestellerbogen "5:2 kuren " ...

Læs mere
Bækkenbund i topform

Få bedre orgasmer og hold på tisset – en stærk bækkenbund har mange forcer. Og det er aldrig for sent at gå i gang !

Læs mere
Glad, sund og rask hele livet?
Glad, sund og rask hele livet?

Hvordan bliver man glad, sund og rask hele livet? Det finder du svar på i professor Bente Klarlund Pedersens bog "Alt om sundhed - Tanker om det gode liv" ...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Havebog: Skærehave med planteliv - Dyrk dine egne blomster til buketter
Shopping
^