Kategori: Skønhed

Ingen smalle steder

Ingen smalle steder 

Forudbestil til særpris !

Sascha Duponts bud på hvordan man forvandler sig fra buttet dame til glamourøs diva ...

Titel: Ingen smalle steder
Forfatter: Sascha Dupont


Fra buttet dame til glamourøs diva
Uanset om man er tilfreds med sin vægt eller ej, så handler stil i høj grad om udstråling og holdning. I denne bog giver Sascha Dupont et kæmpe selvtillidsboost til de 250.000 overvægtige danske kvinder samt kærlig vejledning til, hvordan man forvandler sig fra buttet dame til glamourøs diva.

Det starter i hovedet og der starter bogen også. Det største benspænd for god stil er nemlig ikke nålen på vægten, men det der foregår i hjernen. Føler man sig grim og utilpas i sin krop, så kan selv det lækreste designertøj ikke få én til at stråle. Og tænker man, at man automatisk kommer til at se gudeskøn ud, når man har tabt 20 kilo, så er man endnu mere galt på den. Derfor giver Sascha Dupont i denne bog gode råd til, hvordan man lærer at se med lidt mildere øjne på farvellerdeller, ridebukselår og ekstra polstring på mave og hofter.

"Har du lidt ekstra polstring på hofterne, så er
nederdelen din bedste ven. Er du en udpræget buksepige, så overvej disse tre gode argumenter for, hvorfor du bør investere i et par velsiddende nederdele: Der er ingen risiko for kameltå eller håndværkerrevne. Undersøgelser viser, at det giver 87 % mindre lykke at snurre rundt i et par bukser frem for en plisseret nederdel. Og et par bukser er aldeles ubrugelige til at smugle nogen ind (eller ud) af fængsel, en fest eller et hotelrum. Er du overbevist nu?", spørger Sascha Dupont.

Sådan finder du din stil
Når ryggen er rank er det tid til at kaste et blik i klædeskabet og få det fyldt med tøj og accessories, der passer i snit, facon og farver. Sascha gennemgår de forskellige kropsformer én for én og giver gode råd til, hvad der passer bedst – uanset om man har æbleform, pæreform eller simpelt hen bare er deform. Det hele krydres med små tips: Sådan kommer du op på stiletterne, en trin-for-trin guide til smuk makeup og de bedste råd fra en række danske designere, som Carmakoma, Helene Steensby m.fl. Det hele leveres i smuk indpakning og med et glimt i øjet. Får man ikke renset huden hver aften og er man ikke villig til at bruge glattejern og mindst fem forskellige stylingprodukter til at sætte håret hver morgen, så får man ingen løftede pegefingre fra Sascha.

Ssschyy ... fortæl det ikke til nogen, men Sascha er faktisk heller ikke selv så god til det med at få makeuppen af hver aften..

Om forfatteren
Heldigvis kan man godt være rund og fyldig og samtidig have et sexet look eller klassisk elegance. Som optrædende musiker betyder udstråling meget og gennem sin mangeårige karriere har Sascha opbygget en sikker stil og er blevet et modeforbillede for mange kvinder. Hun har udgivet 4 cd’er i eget navn, været oldkaptajn i Hit med sangen, kapelmester ved Melodi Grand Prix og skuespiller/kapelmester i satiren Byens bredeste baller. Bestil online

Hemmeligheden bag skønhed

Vi bombarderes dagligt med en uoverskuelig mængde information om skønhed og sundhed. Men hvad er facts, og hvad er myter? Som skønhedsekspert med mangeårig baggrund i medierne giver Anne Absalonsen dig baggrundsviden, så du kan skille skidt fra kanel. I bogen 'Alt det du ikke vidste om hemmeligheden…

Læs mere
Skønhed kommer indefra

Med bogen 'Skønhed kommer indefra' deler skønheds - og modeekspert Charlotte Torpegaard ud af sine allerbedste råd til, hvordan man kommer igennem skønhedslabyrinten og hertil, hvordan man ved blot nogle få tricks kan blive sin helt egen personlige makeup-artist.

  • <link&hellip;</li>
Læs mere
Skønhedsritualer

- indre sundhed, ydre skønhed.

Læs mere
Nordisk skønhed

- Velvære med nordiske råvarer!

50 enkle opskrifter på naturlig pleje, som du selv kan lave, og som vil gøre underværker for din hud.

Læs mere
Da sex and the city ændrede verden
Da sex and the city ændrede verden

Modeskribent Iben Albinus tegner et portræt af en generation af kvinder, som serien Sex and the City har inspireret til at elske sig selv og nyde livet – på godt og ondt ...

Læs mere
Skønhed kommer indefra
Skønhed kommer indefra

- men lidt læbestift skader jo ikke ...

Læs mere
Make over
Make over

Hver torsdag morgen gennem mere end tre år har frisør Gun-Britt, og det seneste år også make-up-artist Dennis Knudsen, forvandlet en ganske almindelig, dansk kvinde, til filmstjerne...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Med 'Menopause Mamas' guider Sanne Gottlieb os gennem overgangsalderens udfordringer med indsigt og empati
Emma Holtens refleksioner om værdien af omsorg i 'Underskud'
Havebog: Skærehave med planteliv - Dyrk dine egne blomster til buketter
Shopping
^