Kategori: Sjæl & psyke
Mama Genas Skole
Mama Genas Skole  

Nogen kalder hende en af verdens mest inspirerende feminine rollemodeller. Nu gæster hun København - og du er inviteret !

”Vil lige tippe jer om et scoop for danske kvinder …” Sådan lyder indledningen på en mail, vi modtog forleden. Mailen er fra forfatteren Kirsten Stendevad, som vil sikre sig, at vi er klar over, at der foregår et ganske særligt arrangement for kvinder i København på torsdag den 27. oktober, og at vi - og KvindeGuidens læsere - er inviteret.

Arrangementet sker i anledning af at den amerikanske forfatter Regena Thomashauer, bedre kendt som Mama Gena, gæster København. Det gør hun fordi hendes bog ”Mama Gena's School of Womanly Arts: How to Use the Power of Pleasure” nu udkommer på dansk. Bogens danske titel er “Mama Gena's skole for kvindelige kunster - Brug nydelseskraften til at få det på din måde i verden”.
Bag den kryptiske titel gemmer der sig ifølge Kirsten Stendevad, opskriften på, hvordan kvinder kan få det liv de drømmer om.

Når det er Kirsten Stendevad der inviterer til arrangementet, så er det fordi hun har arrangeret besøget, og gennem flere år selv har studeret Mama Genas tanker og ideer. Hun er begejstret for Mama Genas koncept, og bruger mange af hendess tanker og ideer i sit eget arbejde som coach i virksomheden Pure Evolution og i de kursusforløb hun underviser i, i forbindelse med koncepterne Gudindeskolen og Business Goddess.
”Ifølge Mama Gena handler det om, at kvinder skal lære, hvordan de kan styre verden med lyst”, siger Kirsten Stendevad. ”Mange af os er er opdraget til at knokle for at opnå det, vi drømmer om: penge, et godt job, en lækker mand. Vi knokler, og samtidig brokker vi os og stresser. Men det behøver ikke være sådan. Vi skal blive bedre til at have det sjovt, forkæle os selv, flirte og feste. For ved at have det sjovt, og ved at udforske og dyrke vores feminitet og lyst, finder vi ind til den særlige kvindelige kraft og styrke, der kan bane vejen til drømmejobbet, til det gode parforhold, til øget selvtillid og til troen på at vores vildeste ønsker kan gå i opfyldelse.”

At det skulle være så nemt at få det liv man drømmer om, lyder unægtelig besnærende, og Kirsten Stendevad lyder oprigtig overbevist. Hun er selv et nysgerrigt menneske og har brugt mange år på at studere både konventionelle, men også mere holistiske og alternative retninger indenfor personlig ledelse. Erfaringerne bruger hun i sit arbejde som underviser og coach, og i sit forfatterskab. Sammen med Christine Eilvig udgav hun i 2008 bogen ”Millionøsemetoden”, en bog og et koncept, som nogle kritikere kalder overfladisk og ”et scam”, og andre inspirerende og innovativ.

Trods kritikken arbejder Kirsten Stendevad videre med gudindekonceptet og millionøsemetoden, for hun er overbevidst om at mange af ideerne kan bidrage til en lykkelige og mere tilfredsstillende hverdag for mange kvinder.

Reception torsdag 27. oktober 2011
Hvis du har lyst til at høre mere om Mama Gena og hendes bog, kan du møde både hende og Kirsten Stendevad ved bogreceptionen den 27. oktober 2011 kl. 17-20. Adressen er Pakhus 11, Damfærgevej 2, 2100 København Ø. Deltagelsen er gratis og tilmelding ikke nødvendig.

Mama Gena Workshop lørdag 29. oktober 2011
Du kan også deltage i Mama Gena Workshoppen på lørdag den 29. oktober 2011. Kirsten Stendevad gør opmærksom på, at det er første - og måske eneste gang, at man kan komme på kursus med Mama Gena udenfor USA. Normalt foregår Mama Gena kurser over fem weekender i New York og koster 5000 dollars. Men nu er det altså muligt at få the best of på en dag. Workshoppen den 29. oktober foregår fra kl. 9 — 17 på Hotel Skt. Petri i København. Prisen er 3500 kr pr. person, men tilmelder man to personer ad gangen, er prisen 2500 per person. Få alle oplysningerne ved at tilmelde navn og e-mail adresse på ...:
Bestil online

Apela Colorado, Kvinde mellem verdenerne

’Kvinde mellem verdenerne’ er en bog, der giver indsigt i den spirituelle verden og det oprindelige folks kultur. Bogen er skrevet af forfatteren Apela Colorado, der gennem mange år har studeret sammenhængen og forsøgt at bygge bro mellem den traditionelle og moderne kultur.

Læs mere
Gemma Petherbridge 'Krystalapotekeren'

Nogen mennesker mener at ædelsten og krystaller har særlige spirituelle egenskaber, som kan påvirke mennesker og blandt andet lindre stress, søvnløshed, ængstelighed og ensomhed.

I Gemma Petherbridges smukke bog ’Krystalapotekeren’, beskriver hun i detaljer 75 krystallers healende energier, deres…

Læs mere
Det børne- og ungdomspsykiatriske forløb, Karsten Gjessing Jensen

ADHD, autisme, triste tanker, bekymringer, tvangssymptomer, angst og spiseforstyrrelser. Børn og unge, psykiske problemer og psykiatriske diagnoser fylder mere og mere i den daglige debat.

For forældre og pårørende kan mødet med børne- og ungdomspsykiatrien forekomme overvældende og forvirrende.…

Læs mere
Overvind din Overspisning, af psykolog Christina Villendrup Lynge

Med Christina Villendrup Lynges bog 'Overvind din Overspisning' får man indblik i hvad overspisning og BED handler om, hvordan man identificerer tegnene på BED hos sig selv og andre, og hvordan man kommer af med sin spiseforstyrrelse.

Læs mere
Happy Food

De seneste år har forskere fundet ud af, at forbindelsen mellem tarmen og hjernen er meget stærkere, end vi i vores vildeste fantasi kunne havde forestillet os. Maden på tallerkenen påvirker således ikke bare kroppen, men også vores humør og sanser, og muligvis også udviklingen af alvorlige psykiske…

Læs mere
Jeg skulle have sagt jeg elsker dig - Af Audun Myskja

Fra forfatteren til bogen 'Mit hjerte har ikke demens', kommer endnu en indsigtsfuld bog. Med bogen deler den norske læge og foredragsholder Audun Myskja, tolv samtaler med mennesker, der står ved livets afslutning. Det er samtaler der udforsker døden, som et spejl af livet, det er erfaringer som…

Læs mere
Mindfulness for alle

Med bog og cd viser psykolog Loney Skaaning vejen til mindfulness, ligevægt og livsstyrke. Gennem et veltilrettelagt og overskueligt 4 ugers træningsprogram i form af cd'ens øvelser og bogens instruktioner, lærer du teknikker til mindfulness. Programmet består blandt andet af 20 minutters daglig…

Læs mere
Mindfulness med børn og unge

Mindfulness med børn og unge hjælper dem med at dæmpe stress og vanskelige følelser. Amy Saltzman, en af pionererne i dette arbejde, viser i ny bog, 'Det stille og rolige sted', hvordan.

Læs mere
Den fortryllede skov

Denne malebog er grafisk tegner Joanna Basfords fine bud på en malebog til voksne. Bogen tager dig med på en farverig rejse langt ind i 'Den fortryllede skov' for at finde frem til slottet og opdage dets hemmeligheder. I bogen finder du masser af tegninger og illustrationer til at farvelægge og…

Læs mere
Sårbarhed

Sårbarhed bliver som regel opfattet som en tilstand, det er farligt at befinde sig i. Som en truende tilstand, hvorfra det er nødvendigt at beskytte sig mod omverdenen, indtil man har genvundet tilstrækkelig hårdførhed. De fleste har oplevet, hvordan en krisesituation har åbnet til sårbarheden og…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^