Kategorier: Livsstil  -  Slank & sund

Stærk, let og mæt 

Hvis du nyder Anne Hjernøes selskab og gennem årene har fulgt hende som tv-vært i dejlige livsstilsprogrammer, hvor hun sammen med journalist Anders Agger har besøgt danske slotte og herregårde, badehoteller og øer, så har du måske bemærket, at hun har tabt sig. Faktisk har hun smidt hele 20 kilo det seneste år, og det har fået mange seerer til at spørge hende, hvordan det er lykkes hende at opnå sådan et vægttab.

Derfor har Anne Hjernøe skrevet bogen 'Stærk, let og mæt', hvor hun fortæller, hvad der virkede for hende, og hvad der kickstartede vægttabsforløbet. 

"Det har være en ret grænseoverskridende proces, da jeg altid har betragtet det der med vægt, som en privatsag" indrømmer forfatteren."Men nu udgiver jeg hele historien, sammen med en skøn kostplan der forhåbentlig også kan gøre læseren mæt, let og glad".

Det er en historie, der bl.a. indeholder erkendelsen af, at især mellemmåltider er en af de store skurke. Nu har hun tabt 20 kilo, men vægttabet har faktisk ikke være hendes primære fokus undervejs. Annes mål har været, at få en krop, der er så sund og stærk, at den kan holde skavankerne fra døren og samtidig give et varigt vægttab. Også disse erfaringer deler hun ud af.

I bogen kombineres en 14-dages kostplan med 50 nye, sunde og superlækre opskrifter, et træningsprogram og en masse praktiske tips og tricks fra en, der har været der selv.
Selvom undskyldninger som travlhed, småskavanker, overgangsalder og bare generel manglende motivation spænder ben i det daglige, motiverer hun dig til selv at tage skridtet og viser, at det måske slet ikke behøver at være så svært. 

Titel: Stærk, let og mæt
Forfatter: Anne Hjernøe
Forlag: Politikens Forlag
Bestilling: Bogen kan bestilles online

Anne Hjernøe - 'Stærk Overgang'

”Overgangsalderen skal ikke være et helvede af svede- og hedeture, søvnløshed, blødningsforstyrrelser, koncentrationsbesvær, ondt i leddene og smerter ved sex. Det er ganske enkelt ikke det, du skal bruge din tid på, hvis du kan undgå det", skriver Anne Hjernøe i sin nye bog 'Stærk Overgang', hvor…

Læs mere
Spis dig stærk, let og mæt - Anne Hjernøe

Fra den inspirerende kost- og livsstils ekspert, journalist Anne Hjernøe, kommer bogen 'Spis dig stærk, let og mæt' om forfatteres succes-koncept 'Stærk, let og mæt'.

Læs mere
Friske spirer – en guide til spiring

Forestil dig at fremdyrke en bred vifte af skønne sprøde og sunde spirer hjemme i dit eget køkken. Nemt og enkelt. Helt uden jord på fingrene. Oven i købet langt billigere end de kedelige spirer fra supermarkedet. Lyder det fristende?! Så kast dig ud i spirerdyrkning.

Læs mere
Hverdagsglamour af Emily Salomon

Kig med, når Emily Salomon, én af Danmarks populære bloggere, inviterer indenfor i sit fine livsstilsunivers og viser, hvordan hun skaber hverdagsglamour og finder glæde i at lægge lidt mere i sjæl i hverdagens opgaver. Med bogen 'Hverdagsglamour' viser hun, hvordan hun lægger hverdags-make up, hvad…

Læs mere
Simple living

Simple Living er Nadia Plesners enestående fortælling om retten til noget så banalt som en tegning. Allerede inden udgivelse er bogen solgt til filmatisering hos Good Company Films.

Læs mere
Gwyneth Paltrow: Alt det bedste

Gwyneth Paltrow er ikke kun en super dygtig skuespiller, hun er indbegrebet af naturlig skønhed - og udstråler en misundelsesværdige naturlig gnist og charme. Men i bogen ”It´s all good” fortæller hun, at det sunde udseende ikke er noget der kommer af sig selv; En sommerdag fik hun, oven på en lang…

Læs mere
Kram i madkassen

Går du også op i at lave gode madpakker, og har du brug for frisk inspiration til at få nogle nye, nemme, sunde og velsmagende indslag i kassen? Så er denne bog lige noget for dig!

Læs mere
Kunsten at være kvinde af Caitlin Moran

Nu genudgives Caitlin Morans bestseller i pocket-format!

Læs mere
Verdens nemmeste meditation

En helt konkret guide til, hvordan du får meditation inkorporeret i en travl hverdag.

Læs mere
Den Ultimative Anti Age-Guide

Den populære forfatter og ernæringsekspert Thorbjörg Hafsteinsdottir udkommer nu med den nye bog "Skønhedsbog" der handler om hvordan din hud fortæller om dine madvaner - og hvordan du kan lave dem om. Thorbjörg Hafsteinsdottir blev kendt i hele Danmark, da hun udkom med bestselleren "10 år yngre på…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^