KAGEKARMA, af Annemette Voss

Kategori: Kogebøger

KAGEKARMA, af Annemette Voss 

De søde detaljer er i højsædet i denne nye bagebog, som indeholder 100 kreative opskrifter på kager og andre søde sager, fra den tidligere Bagedyst-vinder Annemette Voss.

I KAGEKARMA deler Annemette Voss gavmildt ud af sine tips og tricks, så læserne bl.a. kan lære at dekorere kager med håndformede roser, male på fondant med farve og sprøjte en lagkage op med elegante roser i frosting. Som kronen på værket viser hun, hvordan man selv let og elegant samler den mest eventyrlige bryllupskage. Alt sammen gennem billeder, der demonstrerer de enkle teknikker, så det bliver sjovt at bage.

"Denne bog er skabt med en drøm om at inspirere dig, så du tør give dig i kast med bagningen af helt nye kager. Jeg har valgt i mange af opskrifterne at gå i detaljen med pynten – noget jeg ved, rigtig mange elsker at hygge sig med. Bogen har både fokus på at udvikle dine færdigheder og på, at du og dine nærmeste sammen beriges med gode oplevelser om selve det at bage samt indtagelsen af de lækre, søde sager." fortæller Annemette Voss.

"Kagekarma er en ærlig bog, hvor jeg har sat fokus på velsmag, æstetik og detaljer på en måde, hvor du som kageentusiast vil føle dig tryg ved at kaste dig ud i nye udfordringer. Jeg har forsøgt at være så præcis i både opskrifterne og how to-afsnittene, at du aldrig bliver i tvivl om, hvad du skal. Alt i bogen er bagt i mit eget køkken af mig, og alt er anrettet og pyntet således, at du altid kan udelade de elementer, du evt. finder unødvendige eller for besværlige. Og jeg garanterer, at mit køkken højst sandsynligt ligner dit. Jeg har ikke nogen mærkelige redskaber eller magiske hjælpemidler, som lige kan fremtrylle en kage på 5 minutter. Jeg arbejder i mit køkken som enhver anden amatørbager. Så hvis jeg kan, kan du nok også."

Bogens kager fordeler sig i sjove afsnit som SKUM, SPRØD, LAG, WOW, HAPS og MINI. Det er opskrifte på alt fra muffins, donuts, croissanter og islagkage og til flødeboller, trøffelkugler og skumfiduser. 

Titel: Kagekarma
Forfatter: Annemette Voss
Foto: Siff Meincke
Forlag: Politikens Forlag
Bestilling:Bogen kan bestilles her >>

Mit grønne køkken

Fra forfatteren bag 'Salater fra The Food Club' kommer nu en ny inspirerende kogebog med 80 velsmagende retter med det grønne som omdrejningspunkt.

Læs mere
Smagen af rabarber

Rabarberens syrlige smag er herlig sammen med søde jordbær og hvid chokolade, men også med både stjerneanis, fed and eller makrel - og så kan rabarber også blive til god chutney, marmelade, saft og vin.

Læs mere
Fisk på gaflen

Synes du også, at det er svært at få nok fisk i løbet af ugen? Rasmus Grønbech har skrevet 'Fisk på gaflen' lige netop til dig!

Læs mere
Plenty more - Forny dit grønne køkken

Yotam Ottolenghis grønne revolution fortsætter! Fuld af inspirerende opskrifter og farverige fotos er hans nye kogebog 'Plenty More' et must-have for såvel kødspisere som vegetarer.

Læs mere
Mit cowgirlkøkken

Louisa Lorang har en kæmpe kærlighed til Texas og hele den amerikanske madkultur. I 'Mit cowgirlkøkken' tager hun os med på et gastronomisk roadtrip, hvor hun gavmildt deler ud af sine bedste opskrifter.

Læs mere
Køkkenfest

Har du nogenside tænkt over, hvorfor en fest altid ender i køkkenet?

Læs mere
Det peruanske køkken

Det peruanske køkken er festligt, smagfuldt, elegant og farverigt. Med bogen "Ceviche - det peruanske køkken" præsenteres 100 lækre og simple opskrifter, som med garanti får mundvandet til at løbe hjemme i de danske køkkener.

Læs mere
Uimodståeligt asiatisk

Der er noget helt unikt over Asiens smagseksplosioner, hvor den rette balance af sødt, salt, surt og stærkt finder sammen i sitrende, skønne kombinationer. Den populære kok, Bill Granger, har elsket det asiatiske køkken, siden han var barn, og samler med bogen 'Uimodståeligt asiatisk' alle de…

Læs mere
Lakrids i maden
Lakrids i maden

I 'Lakrids i maden' har Johan Bulöw samlet intet mindre end 72 opskrifter, så du i eget køkken kan eksperimentere med både det søde og det salte lakrids.

Læs mere
Camilla & krydderierne

’Abracadabra – 1001 ret fra Camillas krydrede køkken’ er en fortryllende rejse gennem krydderiernes univers og verdens mange madkulturer, fortalt af Camilla Plum. Og der er meget at fortælle. 350 tætskrevne sider fyldt med krydderiernes historie, fakta om smag og egenskaber samt masser af tips til…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Havebog: Skærehave med planteliv - Dyrk dine egne blomster til buketter
Shopping
^