Soning

soning

Soning 

Filmatiseringen af Ian McEwans roste roman ”Soning”...

Titel: Soning
Instruktør: Joe Wright
Medvirkende: Keira Knightley, James McAvoy, Romola Garai, Saoirse Ronan, Brenda Bleythyn, Vanessa Redgrave
Premiere: 22.februar



Om filmen
En hed sommerdag i 1935 på Tallis-familiens store landejendom flimrer luften ikke blot af varme med også af hormoner og stormende følelser. Cecilia Tallis har alt for længe, af ren og skær klassebevidsthed, lagt låg på sine følelser for husholderskens søn Robbie, der ellers er opdraget som en søn af huset. Men da Robbie – nærmest ved et uheld – selv afslører sit begær, kan følelserne ikke længere undertrykkes.

Men også lillesøsteren Briony har følelser, og de bliver sat voldsomt i oprør, selv om hun ikke helt forstår, hvad der foregår mellem Cecilia og Robbie. Begivenhederne kommer ud af kontrol, da hun senere på aftenen forstyrrer en voldtægtsmand, der har overfaldet hendes jævnaldrende kusine ... og Briony efterfølgende udpeger Robbie som gerningsmanden!
Denne aftens og nats begivenheder bliver ved med at kaste skygger over de involveredes liv. I 1940 ved Verdenskrigens udbrud får Robbie ganske vist en ny chance, idet han kan veksle sin fængselsstraf til krigstjeneste. Det giver ham mulighed for atter at møde Cecilia, som hele tiden har troet på hans uskyld og har brudt al forbindelse til sin familie. Men tilbage står Briony med ansvaret for at have slået deres lykke i stykker – men også med muligheden for at sone, hvad hun gjorde den sommerdag.

Joe Wright har igen sin stjerne fra ”Stolthed & Fordom”, Keira Knightley, foran kameraet som Cecilia, mens James McAvoy spiller Robbie i denne filmatisering af Ian McEwans roste roman ”Soning”.

3 Days to Kill
Vindere
3 Days to Kill 

Tillykke til Helle, Lisbeth og Jean, som hver har vundet '3 days to kill' på dvd.

Læs mere
Vindere af bogforum konkurrence
Vindere
Vindere af bogforum konkurrence 

Tillykke til Gitte Wøldike, som har vundet entre til weekendens BogForum samt Sara Blædels nye krimi. Og tillykke til Else Marie Højgaard fra Holstebro og Birgit Bech fra Nivå, som også har vundet krimier.

Læs mere
Vinder af Scotch Naturals produkter
Vindere
Vinder af Scotch Naturals produkter 

Tillykke til Nickie Jørgensen fra Nivå, som er den heldige vinder af den smukke lak 'Bitter n Twisted' fra Scotch Naturals samt top-, basecoat og neglelakfjerner.

Læs mere
 Fasandræberne
Vindere
Fasandræberne 

Tillykke til Tina Vestergaard fra Aalborg SØ, Heidi Aarestrup fra Slagelse, Annemette Tvermose fra Stenlille og Linda Jørgensen fra Skanderborg, som har vundet 2 x biografbilletter til Fasandræberne.

Læs mere
Begravet i fortiden
Vindere
Begravet i fortiden 

Tillykke til de heldige vindere af biografbilletter til forestillingen "Begravet i fortiden": Pia Alø Visser fra Hvidovre, Maria Hesselberg fra København NV, Maiken Clausen fra Hedehusene og Annette Meldgaard Røge fra Fredericia.

Læs mere
Det er aldrig for sent
Vindere
Det er aldrig for sent 

Tillykke til de heldige vindere af biografbilletter: Hanne Lykke fra Fredericia, Mette N. Schropp fra Højbjerg, Maja Rose fra Ballerup og Lene Heltborg fra Holmegaard.

Læs mere
Vindere af Frugt og grønt på flaske
Vindere
Vindere af Frugt og grønt på flaske 

Tillykke til Birgitte Kromann fra Ærøskøbing,

Rebekka Zahl Barthe fra København og H. Le Formal fra København Ø, som har vundet Fern Greens "Frugt og grønt på flaske".

Læs mere
Vindere af biografbilletter til Kapgang
Vindere
Vindere af biografbilletter til Kapgang 

Tillykke til Lone Sørensen fra Højbjerg, Thea Nielsen fra Randers, Winnie Egevang fra Roskilde og

Lone Gyberg fra Juelsminde.

Læs mere
Vindere af Tokarev på dvd
Vindere
Vindere af Tokarev på dvd 

Tillykke til de heldige vindere af Tokarev: Sanne Schmidt-Petersen fra Roskilde, Kirsten Insby fra Vanløse og Elin Rohde fra Årslev.

Læs mere
Sommerkonkurrencen
Vindere
Sommerkonkurrencen 

Så begynder nedtællingen til den store sommerkonkurrence. Hver dag - hele juli måned - udlodder vi flotte gevinster til en samlet værdi af 40.000 kroner.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^