Perfect Mothers

Kategori: Vindere

Perfect Mothers

Perfect Mothers 

Hjertelig tillykke til de tre vindere af 2 x fribilletter "Perfect Mothers" ...


Naomi Watts og Robin Wright er to mødre, der forelsker sig i hinandens sønner og hovedkulds og hensynsløst kaster sig ud i romancen ...

Vindere af fribilletter
Hjertelig tillykke til Heidi Dyjak Knudsen fra Glumsø, Christine Cato fra København N og Kirsten Johansson fra Blokhus, som hver har vundet 2 x fribilletter til "Perfect Mothers". God fornøjelse!

Om "Perfect Mothers"
Anne Fontaines kontroversielle film Perfect Mothers er en sanselig, gribende og grænseoverskridende fortælling om en ukonventionel ménage à quatre og et helt særligt venskab.

Lil og Roz har været bedste veninder siden barndommen. Også som voksne bor de side om side i et bjergtagende australsk paradis. Deres næsten voksne sønner, Ian og Tom, der er som brødre, surfer sammen i det brusende hav, mens mødrene betragter dem med fascination og undren.

Balancen i den lille firkant forstyrres dog, da Ian en dag forfører den forsvarsløse Roz, og Tom siden gør det samme med Lil. De to affærer forekommer næsten incestuøse og trods gensidige aftaler om at stoppe, lader de forholdene fortsætte, indtil det uundgåelige sker ...

<object width="460" height="267" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" id="pnplayer"><param name="movie" value="http://www.player.previewnetworks.com/v4.0/PNPlayer.swf?default_quality=xxlarge&autostart=false&loading_screen=http://partner-images.previewnetworks.com/filmtrailer_logo_player.png&"/><param name="FlashVars" value="file=http://dk.player-feed.previewnetworks.com/v3.1/cinema/12207/100000/" /><param name="allowfullscreen" value="true"/><param name="allowscriptaccess" value="always"/><embed type="application/x-shockwave-flash" src="http://www.player.previewnetworks.com/v4.0/PNPlayer.swf?default_quality=xxlarge&autostart=false&loading_screen=http://partner-images.previewnetworks.com/filmtrailer_logo_player.png&" FlashVars="file=http://dk.player-feed.previewnetworks.com/v3.1/cinema/12207/100000/" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" width="475" height="267"/></object>

Vindere
Vindere af billetter til 'Ida' 

Tillykke til vinderne af biografbilletter til Pawel Pawlikowski´s film 'Ida'.

Læs mere
Vindere
Vindere af '24 pauser' 

Tillykke til vinderne af Mette Kopps bog '24 pauser'.

Læs mere
Vindere
Vindere af 'Det norske job' af Øbro & Tornbjerg 

Tillykke til vinderne af Øbro & Tornbjergs 'Det norske job'.

Læs mere
Vindere
Vindere af krydderier fra Santa Maria 

Tillykke til Bende Pasgaard fra Kolind, Rosemary Brantzen fra Tikøb, Charlotte Steensbro fra Dragør og Anne Adelson fra Frederiksberg, som hver har vundet en fantastisk dejlig krydderisamling fra Santa Maria.

Læs mere
Vindere
Vindere af julekalenderen 2014 

Så har vi trukket vinderne af julekalenderens allersidste låge.Tak til alle jer, der trofast har deltaget gennem hele julemåneden - og rigtig glædelig jul.

Læs mere
Vindere
Vindere af julekalenderkonkurrence 2013 

Er du en af de heldige vindere? Tjek vinderlisten her !

Læs mere
Vindere
Vindere af 'Den usynlige kvinde' 

Tillykke til vinderne af biografbilletter til Ralph Fiennes drama 'Den usynlige kvinde' om den store forfatter Charles Dickens´s hemmelige affære.

Læs mere
Vindere
To dage, en nat 

Torsdag den 18. september er der premiere på den franske film To dage, én nat. Vind biografbilletter til filmen her !

Læs mere
Vindere
Vindere af Stille hjerte 

Her er de heldige vindere af biografbilletter til Bille Augusts film 'Stille hjerte'.

Læs mere
Vindere
Vindere af Min lejelighed i Paris 

Tillykke til Gitte, Mette, Heidi, Annette og Karin, som har vundet hver 2. stk. biografbilletter til filmen Min lejlighed i Paris.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^