Kategori: Tand & mund

At få opmærksomhed blandt nordiske kvinder, kræver mere end et venligt smil. Perlerækken skal også være ren og velplejet.

'Han SKAL have pæne tænder' 

At få opmærksomhed blandt kvinder i de nordiske lande, kræver mere end et venligt smil. Perlerækken skal også være ren og velplejet, for nordiske kvinder går op i pæne tænder. Det viser en undersøgelse fra tandbørsteproducenten Oral-B og Dansk Tandplejerforening. Her fremgår det, at hver fjerde kvinde synes, at tandhygiejne er afgørende for, hvordan de opfatter en person.

Det er dårlige nyheder for de nordiske mænd. Ifølge samme undersøgelse, der er den største af sin art til dato, børster hver tredje nordiske mand nemlig højst tænder én gang om dagen. Kvinderne er anderledes aktive med børsten. 84 procent af dem frisker smilet op mindst to gange dagligt.

Der er dog håb, hvis du som mand gerne vil have kvinderne til at kigge på andet end dine tænder, men bare ikke får taget dig sammen til at øge antallet af daglige tandbørstninger. Ifølge Elisabeth Gregersen, formand for Dansk Tandplejerforening, behøver man nemlig ikke nødvendigvis børste mere end én gang om dagen, hvis man vel og mærke er meget grundig.

Tandlægen truet - aldrig mere huller!
Tand & mund
Tandlægen truet - aldrig mere huller!  

Mundskylning kan i en nær fremtid måske være nok til at holde på afstand den bakterie der udhuler vores tænder ifølge en rapport der offentliggøres i Infection and Immunity.

Læs mere
Hver femte har ætseskader på tænderne
Tand & mund
Hver femte har ætseskader på tænderne  

Den kommunale tandpleje i Kolding Kommune har i det sidste år undersøgt en række unge og 18% af de unge havde ætseskader på tandsættet.

Læs mere
Sunde tænder og tandkød
Tand & mund
Sunde tænder og tandkød 

Elektriske tandbørster er de mest effektive viser ny undersøgelse..

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^