Stella Andromeda

Med de 12 bøger af Stella Andromeda bliver du klogere på dit eget og dine nærmestes stjernetegn, samt indsigt i de teorier, der ligger bag astrologien.

Din håndbog til et liv med stjernerne som guide, af Stella Andromeda 

I en stadigt mere omskiftelig, kaotisk og uoverskuelig verden søger mange råd og tryghed i astrologiens teorier. En af dem er Stella Andromeda, forfatteren bag bogserien ’Din håndbog til et liv med stjernerne som guide’. M

Hendes serie består af 12 små, informative bøger, som hver især beskriver de 12 stjernetegn og giver indblik i de særlige styrker og kendetegn, der karakteriserer tegnet. Dette i forhold til emner som blandt andet karriere og kommunikation, kærlighed og valg af partner, venskaber og følelsesmæssige behov, lykkedage, -farver, -sten, -træer og -blomster, og de optimale valg af alt fra feriedestinationer til kæledyr.

Hver bog beskriver desuden fødselshoroskop, måneeffekten, de 10 planeter, de 4 elementer, de kardinale, faste og bevægelige tegn, de 12 huse og ascendanten.

Ifølge forlaget Turbine, så har Stella Andromeda skrevet bøgerne på baggrund af hendes mere end 30 års erfaring indenfor astrologien. Hendes ønske med bøgerne er at dele sin viden, og beskrive, hvordan himlens konstellationer kan være nyttige værktøjer til større refleksion, selverkendelse og selvforståelse.

Studser du lidt over navnet 'Stella Andromeda', så skyldes det at hun, ifølge hovedforlaget Hardie Grant, skriver under pseudonym. Det er dog muligt at følge forfatteren og hendes forfatterskab på instagram-profilen: instagram.com/seeingstarsbooks/

Titel på bogserien: Din håndbog til et liv med stjernerne som guide
Forfatter: Stella Andromeda
Illustrationer: Evi O. Studio
Dansk oversættelse: Merete Kjær Petersen
Forlag: Turbine
Bestilling:Bøgerne kan bestilles hos boghandlen

Spiritualitet
Astrologi 

Astrologi er en årtusinder gammel formodning om, at stjerners og planeters stilling på himmelen har indflydelse på menneskers karakter, udvikling og tidspunkt for vigtige begivenheder.

Læs mere
Hjerneforsker bekræfter: meditation giver ro og lykke
Spiritualitet
Hjerneforsker bekræfter: meditation giver ro og lykke  

Iklædt okkerfarvede og røde gevandter og med et lille tilfreds smil på læben.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Shopping
^