Fjern den gule misfarve i det blonde hår
Fjern den gule misfarve i det blonde hår 

Blond hår kræver mere omsorg og pleje. Det skyldes, at blondiner ofte har et finere hår end brunetter, ligesom farvebehandlinger og ydre påvirkninger kan resultere i et kedeligt og gulligt skær i håret. Sådan plejer du dit blonde hår efter sommeren.

Pleje af det blonde sommerhår
Blond er stadig den mest eftertragtede af alle hårfarver – og ikke mindst i sommermånederne er den blonde hårfarve en klassiker, som aldrig går af mode. Samtidig kræver blond hår også mere omsorg og pleje. Det skyldes, at blondiner ofte har et finere hår end brunetter, ligesom farvebehandlinger og
ydre påvirkninger kan resultere i et kedeligt og gulligt skær i håret. Efter en lang sommer med sol, saltvand og klorvand, har det blonde hår især brug for ekstra omsorg. Her får du en stribe gode tips:

Regelmæssig hårkur
Ud over god shampoo og balsam, som tilfører håret fugt og samler det enkle hårstrå, så er regelmæssige hårkure også med til at give det blone hår glansen tilbage. Brug en ugentlig hårkur!

Har du grønt skær i dit blonde hår?
Kobber i vandet fra hanen kan være synderen. Prøv at
skylle håret i et glad vand med to spsk. citronsaft. Alternativt kan du skylle i et glas med aspirin opløst i vand.

Har dit hår fået et gulligt skær?
Hvis dit blonde hår har fået et gulligt skær, kan det kedelige skær mindskes ved at skylle håret i kamille-te.
Der findes også gode hårprodukter, som neutraliserer de gule toner og kan giver det sommertrætte hår den glansfulde, blonde nuance tilbage. Schwarzkopf har netop lanceret Schwarzkopf’s ready-to-use Blonde Refresher Mousse, opfrisker hurtigt og effektivt håret mellem behandlingerne – og forkæler samtidig håret med plejende ingredienser.

Hårpleje og styling
Stylingprodukter til håret fra Davines 

Få det perfekte look med stylingprodukter til håret fra Davines. More inside-serien fra Davines er både miljøvenlig, uden parabener og uden farvestoffer samtidig med, at serien er fantastisk effektiv. Her er det:

Davines - More Inside - This is an oil non oil  - 250 ml. 200 kr 

Davines - More…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
De usynlige, af Lone Theils

Pigerne fra Englandsbåden, Den blå digters kone, Heksedrengen og Stilleleg. Lone Theils Nora Sand-serie har solgt over 100.000 eksemplarer og udkommt i 16 lande. Krimiserien tager afsæt i virkelige begivenheder, hvilket også gælder for Lone Theils anmelderroste krimi, De usynlige.

Læs mere
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med…

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
^