Resurface

Resurface 

Nyt peeling system fra Lancôme ...

Lancôme har udviklet et peelingsystem med rent C-vitamin, som du kan bruge derhjemme i ro og mag. Sikkert, nemt og effektivt.

Din hud? Den bliver som ny: strålende frisk og med en fin struktur.

Den første mekaniske peeling med c-vitamin
Lancôme har i samarbejde med Dr. Tina Alster udviklet Resurface-C. Et effektivt peelingsystem med C-vitamin, som du sikkert og nemt kan bruge derhjemme. Det tager kun 2 minutter 2 gange om ugen, og din hud bliver flot, ensartet og strålende.

Peelingcremen indeholder et eksklusivt kompleks af mikro-krystaller fra aluminium og Physio-Polish Enhancer™ , som sliber de døde hudceller væk fra hudens overflade samtidig med, at det aktiverer den naturlige afstødning i huden. Huden bliver øjeblikkelig glat, fin og ensartet. Karitésmør og abrikosolie sikrer som prikken over i'et, at huden bliver silkeblød og behagelig efter behandlingen.

Den efterfølgende Serum Booster er beriget med rent C-vitamin, der stimulerer huden varigt, gør den mere ensartet og får den til at stråle. C-vitamin er også en antioxidant, der modvirker for tidlige aldersforandringer.

Skønhed & Pleje
Få perfekt stylet hår med føntørrer 

Den behagelige fornemmelse man kan have, når man forlader frisørsalonen med et perfekt stylet hår, kan man også få derhjemme. Det kræver blot, at man går lidt metodisk til værks og måske ændrer lidt på sine rutiner. Her får du 5 tips til flot hjemmestylet hår.

Læs mere
Sådan får du smukke vipper
Skønhed & Pleje
Sådan får du smukke vipper 

Næst efter læbestiften, så er mascaraen det makeupprodukt, danske kvinder helst ikke forlader hjemmet foruden. Men der er heller ikke noget som mascaraen, der kan give et intenst og vågent blik på et øjeblik - især hvis den bruges korrekt ...

Læs mere
Skønhed & Pleje
My Moments by Matas: Lykken er … 

Med en gennemsnitlig normal/halvsart nordisk hud, får man tude ørerne fulde af formaninger om at holde sig fra parfumerede produkter. Derfor er jeg heller ikke sikker på, at denne anbefaling var blevet til noget, hvis det ikke var fordi Matas havde sørget for at en stribe testprodukter landede på…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Blændende look med bronzer 

Savner du sommerens glød, så er der ikke noget som en god bronzer, der både giver glød og contour.
'Master Bronzer Color & Highlighting Kit' fra Maybelline er en gelbaseret bronzerpalette, bestående af tre bronzere og én highlighter. Den er super nem at arbejde med, og kombinationen af de smukke…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Har du styr på UV-indekset? 

UV-indeks bruges som pejlemærke for, hvornår man bør huske skygge, solhat og solcreme, så man mindsker risikoen for solskoldninger, permanente hudskader som pigmentpletter og rynker samt hudkræft. Men undersøgelser viser, at mange af os er forvirrede omkring solbegreberne og ikke har styr på hverken…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Forbrugerrådet Tænk Kemi tester læbepomader 

Forbrugerrådet Tænk Kemi har testet læbepomader for indhold af mineralske olier, som, ifølge forbrugerrådet, kan være sundhedsskadelige. Det amerikanske skønhedsbrand eos blev, sammen med 5 andre brands, testet fri for de problematiske stoffer.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Nye lækre dufte - Forår 2017 

Foråret byder på flere nye parfumer og dufte, friske pust med duftnoter som passer til sommer, solskin og blå himmel. Er du på jagt efter en ny duft, så er her 12 spændende forårsnyheder fra blandt andet Abercrombie & Fitch, Kenzo, Hugo Boss, Giorgio Armani og Yves Saint Laurent.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Nye, økologiske masker fra Annemarie Börlind 

Mens nogle kun sjældent bruger dem, så kan andre ikke forestille sig ansigtspleje uden. En ansigtsmaske kan virke både rensende og beroligende på huden, den kan fjerne urenheder og fugte huden, og gøre den glat, jævn og blød.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Ru og tørre hænder? 

Her i efteråret og gennem vinteren døjer mange med tørre og ru hænder. Vi har fundet et udvalg på 10 af de lækreste håndcremer. Plejende og fugtgivende – og lige til at have med i håndtasken.

Læs mere
Vi tester!
Test af S9100 PROluxe glattejern 

Grå og hvide hår kan være lidt af en udfordring for frisuren. Med deres krusede og stride struktur er selv hårspray med ekstra kraftigt hold sjældent nok til at få styr på de stædigt, strittende hår. Ved hjælp af et glattejern, kan de grå og hvide hår imidlertid glattes ud, og blive elegante,…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^