Resurface

Resurface 

Nyt peeling system fra Lancôme ...

Lancôme har udviklet et peelingsystem med rent C-vitamin, som du kan bruge derhjemme i ro og mag. Sikkert, nemt og effektivt.

Din hud? Den bliver som ny: strålende frisk og med en fin struktur.

Den første mekaniske peeling med c-vitamin
Lancôme har i samarbejde med Dr. Tina Alster udviklet Resurface-C. Et effektivt peelingsystem med C-vitamin, som du sikkert og nemt kan bruge derhjemme. Det tager kun 2 minutter 2 gange om ugen, og din hud bliver flot, ensartet og strålende.

Peelingcremen indeholder et eksklusivt kompleks af mikro-krystaller fra aluminium og Physio-Polish Enhancer™ , som sliber de døde hudceller væk fra hudens overflade samtidig med, at det aktiverer den naturlige afstødning i huden. Huden bliver øjeblikkelig glat, fin og ensartet. Karitésmør og abrikosolie sikrer som prikken over i'et, at huden bliver silkeblød og behagelig efter behandlingen.

Den efterfølgende Serum Booster er beriget med rent C-vitamin, der stimulerer huden varigt, gør den mere ensartet og får den til at stråle. C-vitamin er også en antioxidant, der modvirker for tidlige aldersforandringer.

Skønhed & Pleje
Rituals: The Ritual of Yalda 

Fra Rituals kommer den nye serie, The Ritual of Yalda, som er inspireret af den oldgamle persiske festival og udviklet til at skabe stemningsfulde stunder, fulde af varme og velbehag, gennem de mørke vintermåneder.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Advanced Colour Protect-serie 

Med 'Advanced Colour Protect'-serien har Remington lanceret ny stylingteknologi, der er særligt udviklet til at værne om farvet hår ved hjælp af varmesensor, indlejret sheaolie og UV-filter. Serien består af fire stylingredskaber; to krøllejern, et glattejern og en hårtørrer.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Hjælp til solskadet hår 

Har sommeren været hård ved lokkerne, så kan en god hårmaske, gøre underværker. Ved at bruge hårmaske et par gange om ugen, giver du dit hår de bedste betingelser for at genvinde sin naturlige, sunde glans og struktur.

Læs mere
Sommer
Ny rapport: Vi solskoldes, når vi mindst venter det  

Når solen bager midt på dagen, er solbeskyttelse vigtig. Men det kan man hurtig glemme, når man ikke er ude for at nyde solen, men formålet er at slå græs, være til koncert eller spise frokost. Og derfor er det er faktisk oftest i situationer, hvor vi laver alt muligt andet end at solbade, at vi…

Læs mere
Vi tester!
Øjenbryn 'on fleek' 

Gennem de senere år er fokus på bryn blevet en af de hotteste makeuptrends. Men de smukke, fyldige, formede øjenbryn har ikke meget tilfælles med de blyantstynde bryn, der trendede i 80´erne, så for de af os, der drak Pisang Ambong på Tordenskjold i Århus eller Annabels i København dengang, kan det…

Læs mere
Vi tester!
Remington Air3D – Føntørrer i nyt elegant design 

Når det kommer til føntørrere, er der sjældent tale om elegant design, derfor var det med en vis nysgerrighed, at vi fik præsenteret Remingtons nylancering. Med Air3D har Remington nemlig designet en hårtørrer i et så super elegant design, at føntørren fremover kan ligge fremme.

Med Air3D…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Vinterhår? Sådan får du glansfuldt og sundt hår 

Stylingprodukter, føntørring, brug af stylingjern og skiftet mellem vinterens fugtige kolde luft ude og den varme, tørre centralvarme inden døre, kan få håret til at se fladt, glansløst og kedeligt ud. Men med lidt nænsom og kærlig pleje, kan selv det mest glansløse og kedelige hår få et skinne…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Julerød til læber og negle 

Der findes ikke noget som rød læbestift, der på et øjeblik kan forvandle det hverdagsagtige til det sofistikerede og elegante. Med udsigt til stribevis af festlige lejligheder i julen, kan en læbestift i den helt rigtige røde farve, være lige netop dét, der fuldender festlooket.
Og så kan man jo…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Intenst blik med tætte vipper 

Når man først har styr på teknikken, så er det hverken svært eller tidskrævende, at anvende kunstige vipper. En lille stribe fine, kunstige vipper kan fremhæve dine øjne, give dig et intenst blik og være lige det, der fuldender festmakeuppen.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Få perfekt stylet hår med føntørrer 

Den behagelige fornemmelse man kan have, når man forlader frisørsalonen med et perfekt stylet hår, kan man også få derhjemme. Det kræver blot, at man går lidt metodisk til værks og måske ændrer lidt på sine rutiner. Her får du 5 tips til flot hjemmestylet hår.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^