À la Marilyn Monroe
À la Marilyn Monroe 

Det er nok de færreste af os, der ligefrem kan optræde som Marilyn Monroe look-a-like, men derfor kan man jo godt lade sig inspirere.

Det er nok de færreste af os, der ligefrem kan optræde som Marilyn Monroe look-a-like, men derfor kan man jo godt lade sig inspirere. Elfenbens hud, rubinrøde læber og kælne sovekammer øjne. Ingen kan helt gøre Marilyn Monroe kunsten efter, men med et par enkle tricks kan du gå Valentines Dag i møde med et forførende pin-up inspireret look à la Marilyn - og mærke effekten!

Elfenbens hud
Få smuk, glat teint à la Marilyn ved at anvende en lys, mat pudder-foundation eller løst pudder. L´Oreal har netop lanceret Lumi Magique Foundation, som giver et rigtig smukt finish. Inden foundation, kan man evt. lægge Lumi Magique Primer, som er en eminent makeupbase, der sikrer dig et helt jævnt og fløjlsagtigt resultat. Til serien hører også Lumi Magique Concealer, som er fuldt dækkende og helt skjuler mørke rande under øjnene og misfarvninger i huden.

Bryn à la Marilyn
Med det fløjlsagtige finish, kommer der ekstra fokus på øjne og bryn. Tegn forsigtigt brynet op med øjenbrynspen og læg evt. lidt ekstra farve øverst på buen for at give brynet den karakteristiske lidt spidse form. Husk at du får det bedste resultat ved at bruge øjenbryns-pennen udefra og ind mod midten, altså mod hårenes retning.

Hvid perlemor
For at fremhæve bryn og vipper, lægges hvid øjenskygge på øjenlåget fra vippekant til øjenbryn.

Forførende blik
Læg sort liner fra vippekanten midt på øjenlåget, i en blød bevægelse op og ud. Ønskes du mere ”sovekammer”-effekt, kan du trække eyelineren helt inde fra øjenkrogen. For ægte Marilyn effekt, kan man tilføje enkle falske vipper på yderste øjenvippekant.

Rubinrød trut-mund
Tegn dine læber op med lipliner og fyld ud med rubinrød farve. Se f.eks. den nye <link http: www.kvindeguiden.dk _self> The Kate Moss Collection fra Rimmel , som byder på 29 nye skønne farver og nuancer.

Endelig kan du også kopiere Marilyns karakteristiske lille skønhedsprik over læben, rulle håret op på curlere og få bølgende bløde lokker, og få hold på former og talje med <link http: www.kvindeguiden.dk _self> Shapewear fra Triumph eller med <link http: www.kvindeguiden.dk _self> Spanx.

God fornøjelse med at finde din egen Monroe-stil!

Skønhed & Pleje
Aloe vera - alsidig og effektiv 

Aloe vera er kendt og yndet verden over for sine særlige egenskaber. Bladenes saftige gel har så mange alsidige anvendelsesmuligheder, at man med rette kan kalde aloe vera planten for en vidunderplante. For sin medicinske og helbredende virkning, er planten historisk set anvendt siden faraoernes tid…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Naturlige ingredienser er også allergifremkaldende 

Mange hudpleje- og makeupprodukter markedsføres med anprisninger om, at de er økologiske, eller at de kun indeholder naturlige ingredienser. Det kan give indtryk af, at produkterne må være bedre, sundere eller måske mindre allergifremkaldende end produkter med syntetiske ingredienser. Men naturlige…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Genbrug kaffegrums som blødgørende ansigts- og bodyscrub 

Ansigts- og bodyscrubs af kaffegrums er en absolut klassiker, der effektivt både renser og fugter og efterlader huden silkeblød. Nogle synes tilmed, at ansigtsmasker med kaffe virker opstrammende, beroligende på irriteret hud og har en lindrende effekt på f.eks. hævede, mørke øjenomgivelser.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Kan en øjenserum mindske mørke rander, rynker og poser under øjnene? 

Noget af det allerførste andre lægger mærke til ved et andet menneske, er øjnene. På et splitsekund tolkes mørke rander, markante rynker og poser under øjnene, som træthed. Træthed kan naturligvis være årsagen, men også aldring spiller ind - især efter de 50.

Nogle mennesker føler sig meget…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Træt af appelsinhud & persienne-lår? 

Findes der overhoved nogen kur mod bulet appelsinhud og slappe persienne-lår?

Læs mere
Skønhed & Pleje
Botox - udjævn rynken med toksin 

Fra botox i 2002 blev godkendt til anvendelse i kosmetisk øjemed, er det i dag en af de mest anvendte kosmetiske behandlinger af af rynker. Botoxbehandlinger er tilsyneladende effektive, men hvad er det egentligt for et stof man behandles med?

Læs mere
Skønhed & Pleje
Sådan lindres hævede øjne  

De fleste oplever fra tid til anden at vågne op med hævede øjne, også kaldt ’puffy eyes’. Hævelserne kan være symptom på en mild allergireaktion, men kan også skyldes indtag af fx alkohol og saltholdige fødevarer eller mangel på søvn. Ved at ændre lidt på livsstilen kan hævede øjne ofte forebygges,…

Læs mere
Skønhed & Pleje
DIY: Fremstil selv duftende læbepleje 

Det er super nemt og enkelt selv at fremstille læbepomade. Med ganske få ingredienser, som alle fås i helsekostforretninger, kan du fremstille læbepleje med lige den duft, du holder allermest af. Grundingredienserne er lanolin, koldpresset sheasmør, bivoks og vegetabilsk olie.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Nye parfumer og unikke duftoplevelser 2022 

Har du næse for god parfume, så skorter det ikke på nye, fristende duftoplevelser.

Tjek seneste lanceringer af dufte fra parfumehuse som blandt andet Givenchy, Valentino, Calvin Klein, Gucci, Jean Paul Gaultier og Shisedio. Kig efter parfumer med de duftnoter, du sætter allermest pris på, og få en…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Parfumestoffer i kosmetiske produkter 

Parfumestoffer i fx cremer, lotion og andre personlige plejeprodukter skal, ifølge Forbrugerrådet, som udgangspunkt deklareres som ’parfum’, ’aroma’ eller ’fragrance' i ingredienslisten. Men det kan producenterne undlade, hvis parfumestofferne fx er tilsat som konservering eller har andre…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^