Foto: Betina Hastoft

Opskrift: Bagte blommer 

Nyd dem som de er til den lille sult om eftermiddagen, eller brug den søde, runde frugt i kager og desserter. Og husk at sæsonens mirabeller og blommer også i høj grad har berettigelse i madlavninganden og blandt andet er helt fantastiske i fx salater eller som kompot eller chutney.
Her en nem dessertopskrift fra Dansk Gartneri, hvor blommerne er det bærende element.

Opskriften er udviklet af ernærings- og husholdningsøkonom, Gitte Heidi Rasmussen, som i samarbejde med Dansk Gartneri udarbejder opskrifter, tips og idéer til sæsonens frugt og grønt.

  1. Halver blommerne og fjern stenene.
  2. Læg dem i et ovnfast fad, drys med granola/mysliknas og dryp med lidt honning.
  3. Bag dem gyldne og møre og nyd dem med græsk yoghurt.
Sensommer
Havens høst 

En stille sensommeraften i haven, bare i selskab med solbærbuskene og edderkopperne. En søndag, hvor man tager sig sammen til at høste æblerne og pærerne, inden de ender på græsplænen til glæde for orm og hvepse.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^