jazz music pursuasive papers primary writing paper with picture critical thinking wiki
Sofapude i okkergul uld
Berber gulvtæppe
Fototapeter
Toilettaske fra Derrière la Porte
Bevar sommergløden med fugt og pleje
Redaktionen

Sommeren har for alvor sluppet sit tag, men ville det ikke være skønt, at bevare sommergløden lidt endnu?

1. Forny din hud
Mange tror fejlagtigt, at hvis du exfolierer din hud, så mister du sommerfarven. Tværtimod. Farven dannes nemlig lidt længere nede i huden, og når du fjerner de yderste døde hudceller, kan huden nemmere tage imod fugten fra din bodylotion, og derfor kan du beholde sommerfarven længere. At skrubbe huden er en enkel skønhedsrutine, som fjerner de døde hudceller, øger blodcirkulationen og dermed holder din glød ved lige.

2. Fugt huden indefra
En tør hud taber let sommerfarven, så fortsæt med at drikke masser af vand, også selv om solen ikke bager dagen lang.

3. Fugt huden udefra
Tilfør & hold på fugten i huden ved bruge en hydrerende bodylotion to gange om dagen de første uger efter din ferie. Find plejeprodukter - blandt andet fra Karmameju - på Skønhedsbazaren.

4. Fake it med sunde snacks & glimmer
Hold fast i det gyldne look ved at spise gulerødder, abrikoser, mango og søde kartofler. De har et højt indhold af beta-karoten, som hjælper din hud til at se smuk og solkysset ud.

Sensommer
Æblefestival i Sverige 2022

Byen Kivik er en lille, hyggelig havneby, der er kendt for sine små krogede gader, gamle bindingsværkshuse og stokroser. I weekenden den 24. og 25. september bliver den stille idyl imidlertid afbrudt, for så er det igen blevet tid til årets Æblefestival.

Læs mere
Sensommer
Hvilket æble er dit yndlingsæble?

I løbet af efteråret, og efterhånden som de forskellige æblesorter modnes, vil man hos grønthandlere og i dagligvarebutikker kunne finde mere end 20 forskellige æblesorter. Hvilket æble er dit yndlingsæble?

Læs mere
Sensommer
SelvPluk 2022: Tag på æblerov

Nu bugner æbletræerne af plukkeklare æblesorter som Discovery, Guldborg og Gråsten, og selvom man ikke har et æbletræ i haven, så er der stadig gode muligheder for at smage nyplukkede æbler.

Læs mere
Sensommer
Opskrift: Krydderurteeddike

Når sommeren går på hæld, er det tid til at høste de sidste, friske krydderurter i køkkenhaven. De friske urter er fulde af smag, og kan både tørres og fryses til vinterens retter. Urterne kan også hældes på flaske sammen med eddike, og allerede efter et par uger, har du din helt egne aromatiske...

Læs mere
Sensommer
Sommerribs: Saftige, syrlige og sødmefulde

Ribs er en uimodståelig delikatesse, især hvis sommeren har budt på de rette vejrforhold. I år må de små bær have haft optimale betingelser, for de er både saftige, syrlige og sødmefulde.

Synes man alligevel, at de nyplukkede bær er en lidt for syrlig mundfuld, så kan man jo servere dem som...

Læs mere
Sensommer
Guide til Æblets Dag 2022

Der er travlhed på landets æbleplantager. Årets æblehøst er i fuld gang og avlerne melder om god høst med æbler af en høj kvalitet. Traditionen tro fejres æblehøsten med høstmarkeder og æblefester, hvor æbleentusiaster inviteres til selvpluk, mostpresning og stemningsfulde sensommer aktiviteter.

Læs mere
Sensommer
Opskrift: Æblesolbærtærte

Her en tærte, som på herligste vis forener sæsonens frugt og bær i en himmelsk mundfuld!

Læs mere
Sensommer
Efterårsstemning med lyng

Efterårets Calluna lyng fås i farver, der spænder fra dybe rubinrøde nuancer til støvet gammelrosa og hvid. De kræver ikke den store pasning, og holder længe. Ofte vil lyng i udendørs krukker og kurve holde helt frem til adventstid og lyse op, når have og altaner trænger allermest til det.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Æblechutney

Har du æbler tilovers, så kan du bruge dem i middagsretter. Her får du en ide med æble udviklet af Nethe Plenge, som er kogebogsforfatter og rådgiver i panelet hos Stop Spild Af Mad. En skøn æble-chutney, som både er skøn til karryretter, svinekød, fjerkræ, ost og fisk.

Læs mere
Sensommer
Opskrift: Krydderurtesalt

Har du friske krydderurter tilovers, så husk, at du kan få glæde af dem senere ved at fryse eller tørre krydderurterne. Af krydderurter, som fx timian, citronmelisse, salvie, mynte og estragon, kan du også fremstille din egen krydderurtesalt.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
JULEMARKEDER 2022
^