Påskeopskrift: Påskeæg med nougatcrunch

Kategori: Påske

Købte chokoladeæg er lækre, men hjemmelavede påskeæg med nougatcrunch er fantastiske.

Påskeopskrift: Påskeæg med nougatcrunch 

Odense Marcipan deler ud af påskeopskrifterne. Her får du opskriften på de lækreste påskeæg med nougatcrunch.

(10 stk.)

Ingredienser:

  • 50 g brændte mandler
  • 100 g nougat
  • 400 g marcipan
  • 200 g lys overtræk eller mælkechokolade
  • Lidt smeltet hvid chokolade
  • Lidt finthakkede brændte mandler til pynt

Sådan gør du:

  • Hak de brændte mandler groft. Bland dem med nougat og tril massen til 10 små kugler. 
  • Sæt dem i fryseren i 20-30 minutter eller til de er frosne.Del marcipanen i 10 stykker og tryk dem let flade. Form dem om den iskolde nougat som påskeæg og læg dem på bagepapir.
  • Smelt chokoladen over vandbad (se nedenstående video) og overtræk æggene. Fyld det hvide chokolade i en lille sprøjtepose eller en frysepose. Klip et lille hul og lav mønstre på æggene. Drys med lidt hakkede, brændte mandler, inden chokoladen er størknet.
  • Lad chokoladen sætte sig og servér dem kølige eller fra køleskab.
Påske
Påskebazar 

Skal der pyntes fint op til påske, så kig med her, hvor vi bringer et udvalg af annoncørernes dejligste påskeidéer. Her er 12 idéer til påskedekoration og forårsstemning.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^