Kategori: Påske

De fine muffins er nemme at bage, og kan påskedekoreres med frosting, chokolade og likøræg. Her er de små muffins sat i papirsforme, placeret i non-stick muffinform fra Le Creuset.

Påskemuffins med likøræg 

At bage muffins, er hyggelig adspredelse i påsken, og disse fine påskemuffins pyntet med frosting og likøræg er særlig festlige.

(12 stk)

Ingredienser til kagerne:

  • 150 g smør
  • 100 g sukker
  • 3 æg
  • 150 g hvedemel
  • 1 1/2 tsk bagepulver
  • 1 pose hakkede mandler
  • 12 muffin forme

Ingredienser til frosting:

  • 60 g blødt smør
  • 125 g flormelis
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 100 g Philadelphia
  • Pynt: Revet chokolade og likøræg

Sådan gør du:

  • Rør smør og sukker til en blød, jævn masse.
  • Pisk æggene i et ad gangen.
  • Bland mel, bagepulver og mandler sammen i separat skål, og rør derefter sammen med smør-, sukker- og æggemassen
  • Fordel dejen i muffin forme, og bag dem ved 175 C varmluft i ca. 25 min. Mærk efter med en gaffel eller strikkepind, om kagerne er bagt. Så længe der sidder dej på gaflen, er kagen ikke bagt færdig.
  • Afkøl kagerne på en bagerist.
  • Alle ingredienser til frosting røres sammen til en luftig masse.
  • Dekorer de små cupcakes med frosting (evt. med frosting sprøjtepose med stor stjernetyl), revet chokolade og små likøræg
Påske
Påskebazar 

Skal der pyntes fint op til påske, så kig med her, hvor vi bringer et udvalg af annoncørernes dejligste påskeidéer. Her er 12 idéer til påskedekoration og forårsstemning.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^