Kategori: Påske

Opskrift: Salade Nicoise & grahamsboller 

Den er ikke til at komme uden om, så her er opskriften på den skønne, klassike Salade Nicoise til påskefrokosten.

SALAT NICOISE

Til 4 personer

Ingredienser:

  • 5 kartofler i tern eller skiver
  • 250 g. haricots verts (kogte)
  • 1 dåse tun i olie
  • 4 tomater i både eller små cherrytomater
  • 1 bundt romainesalat
  • 3 halverede hårdkogte æg 
  • 8 stk. ansjosfileter
  • 100 g. kernefrie sorte oliven
  • lidt persille

Dressing:

  • 1 dl. god olivenolje
  • 2 spsk. rødvinseddike
  • salt og pepper

Tilberedning:

  • Bland dressingen i en skål.
  • Læg haricots verts, tun, kartofler og tomater ved og bland.
  • Læg salaten i bunden af skålen og derefter dressingblandingen, æg, ansjos og og oliven. Top med lidt persille.

GRAHAMS FLUTEBOLLER

Ingredienser:

  • 50 g. gær opløses i: 
  • 5 dl. koldt vand 
  • 1 spsk. salt 

Tilsættes:

  • 1 spsk. olie 
  • 480 g. hvedemel 
  • 350 g. grahamsmel 

Tilberedning:

  • Æltes godt i 5 min. Og sættes til hævning et lunt sted i ca. 45 min. 
  • Formes efter ønske og pensles med vand og drysses med frø/kerner 
  • Sættes til hævning i 30 min. og bages i ovn ved 185 ºC i ca. 20 min. 
Påske
Påskebazar 

Skal der pyntes fint op til påske, så kig med her, hvor vi bringer et udvalg af annoncørernes dejligste påskeidéer. Her er 12 idéer til påskedekoration og forårsstemning.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^