Kategorier: Forår  -  Rejser

Har du nogensinde set syv millioner tulipaner, påskeliljer og hyacinter blomstre – på én gang?

Blomsterfyrværkeri i Keukenhof 

Foråret i Holland er et botanisk festfyrværkeri med tulipanmark efter tulipanmark i alverdens fantastiske farver, så langt øjet rækker. Og i parken Keukenhof i Lisse, omkring 25 km syd for Amsterdam, venter en helt særlig oplevelse.

Her blomstrer ufattelige 7 millioner tulipaner og andre forårsblomster fra midten af marts til slutningen af maj. Midt i april er parkens pragt på sit allerhøjeste, og byder på enestående botaniske mesterværker skabt af tulipaner i alle farver.

Tag på cykeltur i tulipanlandet

Udenfor Keukenhof har man mulighed for at leje cykler og rulle afsted mellem vindmøller, kanaler og tulipanmarker og nyde foråret i Holland.

'Rent A Bike van Dam' udstyrer dig med kort over 5 alternative ruter der er mellem 5 og 25 km. lange. Den længste tur tager dig hele vejen til kysten.
Med lejebil fra Amsterdam tager det ca. 45 minutter til Lisse. I sæsonen kan du også tage bus 58 fra Schiphol-lufthavnen, eller tog, direkte til Keukenhof.

Denne enestående oplevelse er kun mulig nogle få måneder i foråret. Resten af året arbejder 30 gartnere med at klargøre parken til næste års blomsterfyrværkeri.

Links:

Påske
Lammekoteletter 

Krydret med honning, rosmarin, sennep, vin og mynte.

Læs mere
Påske
Påskebazar 

Skal der pyntes fint op til påske, så kig med her, hvor vi bringer et udvalg af annoncørernes dejligste påskeidéer. Her er 12 idéer til påskedekoration og forårsstemning.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^