Kategori: Stil & mode

Tunes on fashion

Tunes on fashion 

I forbindelse med Copenhagen Fashion Week afvikles et spektakulært mode- og koncertshow på Det Kongelige Teater ...

Copenhagen Fashion Week er blevet en fast del af kalenderen hos indkøbere verden over. Modeugen i København er blevet lige så vigtig at besøge som den i Milano, Paris og New York. Men for at komme helt på højde med de andre modebyer, mangler vores hovedstad dog en enkelt ting: Den store pompøse gallabegivenhed.

Så i år afvikles Tunes On Fashion, et stort spektakulært mode- og koncertshow, den 8. august på Det Kongelige Teater - Gammel Scene. Gallashowet byder på catwalk fra seks af Danmarks top designere, en upcoming designer, samt live optrædener af udvalgte danske artister. Ved at bringe to af de mest populære og kreative brancher sammen, er der lagt op til en ekstravagant oplevelse af de helt store.

Designere man kan opleve på catwalken denne aften er: Designers Remix, Noir, Malene Birger, Bruuns Bazaar, Stine Goya, Munthe Plus Simonsen og det nye upcoming navn Borcher.
Artister live on stage: L.O.C, Aura Dione, Tina Dickow, Lulu Rouge, Szhirley, Who Made Who, Mike Sheridan og Oh Land - og aftenens konferencier er Camilla Ottesen.
"Tunes On Fashion er et fantastisk initiativ hvor man endelig kombinerer forskellige kunstarter, i dette tilfælde det bedste af det bedste af musikken og modebranchen. Vi er utrolige stolte af at være en del af dette projekt!", siger direktør Trice Thomsen fra Elite Models.

Alle stiller op i den gode sags tjeneste og overskuddet fra Tunes On Fashion går til Red Barnet.
"Enhver er sig selv nærmest, men ingen er sig selv nok. Tunes On Fashion er et godt eksempel på, at overskud og luksus går fint hånd i hånd med social bevidsthed og omtanke for verdens udsatte børn.", siger generalsekretær for Red Barnet, Mimi Jakobsen.

Tunes On Fashion byder alle velkommen til en mode- og musikoplevelse ud over det sædvanlige. Billetter til showet kan købes hos Billetnet fra 1. juni 2009 til mellem 800 kr. og 1200 kr.



Stil & mode
Tasker gennem tiden 

For de allerfleste af os er den helt uundværlig, og vi går helst ingen steder uden. Og sådan har det været gennem flere århundrede. Faktisk har den spillet en så central rolle i modens historie, at den i dag har sit helt eget museum.

Læs mere
Stil & mode
Malene Birger sommer 2015  

Lyse neutrale farver med elementer af mørk marineblå, olivengrøn og rød sand. Lette, løstsiddende kjoler, bukser med vidde.

Læs mere
Stil & mode
Filippa K forårsnyheder 

Sofistikeret, elegant forårskollektion fra Filippa K. Fine pasteller i blød tencelstof, silke og crepe.

Læs mere
Stil & mode
Modström SS 2015 

Modströms nye kollektion byder på pastelfarver og lette, behagelige materialer.

Læs mere
Stil & mode
Whiite sommer 2015 

Whiite går sommeren i møde med en kollektion i de smukkeste farver og nuancer.

Læs mere
Stil & mode
Suveræne sommerkjoler 

Nye, skønne, lette sommerkjoler fra Cream, Desigual, Ganni, By Malene Birger, Tina Wodstrup, Bruuns Bazar, Filippa K og Whiite ...

Læs mere
Stil & mode
Femilet sommer 2015 

Sommeren er over os, og det er for alvor blevet strandtid. Men hvilken type badetøj skal du gå efter? Femilet præsenterer et hav af lækre sommernyheder, hvad end du sværger til et chikt bikinilook, den klassiske badedragt eller helst hopper i en let og luftig sarong.

Læs mere
Strand & vand
Stil & mode
Strand & vand 

Til dig der elsker sol, sommer, strand og vand har vi fyldt bazaren med badetøj, bikinier, picnickurve og køletasker, badehåndklæder, strandtæpper - og alt det, der skal til for en fantastisk dag på stranden

Læs mere
Stil & mode
Triumphs Magic Wire 2015 

Triumphs Spring/Summer 2015 kollektion med fine pasteller, komfortable BH’er og trusser.

Læs mere
Stil & mode
Oilily SS2015 

Ingen kan, som Oilily, sammensætte pang og pasteller.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^