Kategori: Stil & mode

Sensuelt badetøj fra freya

Sensuelt badetøj fra freya 

Badesæsonen er over os, og bikinierne skal i brug. Denne sommer er tendenserne klare – der skal gang i den med knald på farverne, mønstrene og figuren ikke mindst !

Freya har lanceret en badetøjskollektion, der ikke blot matcher tidens trends – den gør det også muligt for selv de mest velformede kvinder at føle sig sexede. Her er nemlig tænkt over pasformerne, så selv slanke piger med stor barm kan få en flot, fræk og forførerisk bikini eller badedragt til sommerens hotteste catwalk på stranden.

Mange kvinder med stor barm klager over manglen på badetøj, der både støtter, holder brysterne pænt på plads OG ser smart, lækkert og sexet ud. Engelske Freya har specialiseret sig i at designe badetøj og lingeri, der altid har en korrekt og velproportioneret pasform, hvad enten man er slank med store bryster, bred med små bryster eller lige midt i mellem. Flere af Freyas modeller går helt op til en J skål, og ellers går de fleste op til G.

Kollektionen byder på flotte trekants-toppe, den hotte bandeau-model samt balkonette-modeller, der giver en sexet kavalergang. Hertil findes selvfølgelig matchende trusser, der enten sidder lavt i fed retro-stil, eller har en høj og sensuel skæring. Ønsker man at have lidt mere på, kan man vælge de flotte toppe, der matcher bikini-underdelene eller en lækker badedragt, der selvfølgelig også holder barmen flot på plads med indlagt bøjle.

Badetøjskollektionen fra Freya er et længe ventet bud på sexet, sjovt og fedt badetøj til alle kvinder, der tør lidt mere – og denne gang kan ALLE være med. Det er bare frækt, flot og FREYA!

Stil & mode
Tasker gennem tiden 

For de allerfleste af os er den helt uundværlig, og vi går helst ingen steder uden. Og sådan har det været gennem flere århundrede. Faktisk har den spillet en så central rolle i modens historie, at den i dag har sit helt eget museum.

Læs mere
Stil & mode
Malene Birger sommer 2015  

Lyse neutrale farver med elementer af mørk marineblå, olivengrøn og rød sand. Lette, løstsiddende kjoler, bukser med vidde.

Læs mere
Stil & mode
Filippa K forårsnyheder 

Sofistikeret, elegant forårskollektion fra Filippa K. Fine pasteller i blød tencelstof, silke og crepe.

Læs mere
Stil & mode
Modström SS 2015 

Modströms nye kollektion byder på pastelfarver og lette, behagelige materialer.

Læs mere
Stil & mode
Whiite sommer 2015 

Whiite går sommeren i møde med en kollektion i de smukkeste farver og nuancer.

Læs mere
Stil & mode
Suveræne sommerkjoler 

Nye, skønne, lette sommerkjoler fra Cream, Desigual, Ganni, By Malene Birger, Tina Wodstrup, Bruuns Bazar, Filippa K og Whiite ...

Læs mere
Stil & mode
Femilet sommer 2015 

Sommeren er over os, og det er for alvor blevet strandtid. Men hvilken type badetøj skal du gå efter? Femilet præsenterer et hav af lækre sommernyheder, hvad end du sværger til et chikt bikinilook, den klassiske badedragt eller helst hopper i en let og luftig sarong.

Læs mere
Strand & vand
Stil & mode
Strand & vand 

Til dig der elsker sol, sommer, strand og vand har vi fyldt bazaren med badetøj, bikinier, picnickurve og køletasker, badehåndklæder, strandtæpper - og alt det, der skal til for en fantastisk dag på stranden

Læs mere
Stil & mode
Triumphs Magic Wire 2015 

Triumphs Spring/Summer 2015 kollektion med fine pasteller, komfortable BH’er og trusser.

Læs mere
Stil & mode
Oilily SS2015 

Ingen kan, som Oilily, sammensætte pang og pasteller.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^