Kategori: Stil & mode

Rützou og canon til fordel for røde kors

Rützou og canon til fordel for røde kors 

Rützou og Canon har i samarbejde præsenteret en helt ny og unik minikollektion til fordel for Røde Kors ...

Canon står bag lanceringen af en ny minikollektion skabt af designeren Susanne Rützou. Kollektionen er et led i projektet We Speak Image, som Canon iværksatte tidligere på året. Idéen var, at borgere i 17 forskellige lande, heriblandt Danmark, blev opfordret til at tage billeder, som udtrykker den nationale tidsånd i de enkelte lande. Billederne er hen over sommeren blevet oploadet på Canons hjemmeside, og for hvert billede har Canon doneret 0,50€ til Røde Kors.

Gennem de seneste par år har Canon været hovedsponsor for de store modeuger i London, Milano og Paris, og We Speak Image-projektet tager dette parløb en tak videre. For hvert af de 17 lande har en toneangivende designer takket ja til Canons tilbud om at designe en unik national kollektion baseret på de bedste billeder fra fotokonkurrencen. Rundt om i Europa er prominente modeskabere som engelske Matthew Williamson og italienske Elio Fiorucci gået ind i projektet, og herhjemme har den prisbelønnede designer Susanne Rützou skabt det danske bidrag.

”Det har været en spændende udfordring at arbejde interaktivt og samtidig få mulighed for at lege med at indfange essensen af den nationale ånd. Fotografiet har altid haft en central placering i min arbejdsproces, og We Speak Image er en stimulerende måde for mig at støtte et velgørende formål," siger Susanne Rützou, som har skabt tøjet med inspiration fra de udvalgte billeder og ved hjælp af Canons avancerede teknologi.

De bedste danske billeder har dannet ramme for Susanne Rützous nationale kollektion, der består af temaer, som alle har rod i den danske natur og kultur. Tøjet er inspireret af så forskellige Danmarksbilleder som bølgende kornmarker og det ikke længere eksisterende ungdomshus på Jagtvej i København. Kollektionen består af ni stykker tøj, hvoraf en udvalgt style vil kunne købes i ca. 100 butikker landet over samt i en række europæiske lande. Overskuddet fra salget går ubeskåret til Røde Kors.

”Hos Dansk Røde Kors er vi utroligt glade for det samarbejde, vi har med Canon, som nu har stået på i flere år. Det er altid glædeligt, når kulturelle aktiviteter kan gå hånd i hånd med humanitært arbejde,” udtaler konstitueret generalsekretær Preben Søegaard Hansen fra Dansk Røde Kors.

We Speak Image understreger endnu engang Canons satsning på modeverdenen, der udspringer af det faktum, at mode og fotografi hænger uløseligt sammen. "Canons avancerede teknologi bliver mere end nogensinde brugt af både upcoming og etablerede designere som en del af den kreative proces. Den giver dem mulighed for at udtrykke sig kunstnerisk på en ny måde, og de kan derigennem skabe nye, store modeoplevelser. Men det, der gør We Speak Image helt specielt, er, at vi endnu en gang kan rejse penge til Røde Kors og deres vigtige og værdifulde arbejde i Europa." fortæller Else-Marie Westh, kommunikationsdirektør i Canon Danmark.

Stil & mode
Tasker gennem tiden 

For de allerfleste af os er den helt uundværlig, og vi går helst ingen steder uden. Og sådan har det været gennem flere århundrede. Faktisk har den spillet en så central rolle i modens historie, at den i dag har sit helt eget museum.

Læs mere
Stil & mode
Malene Birger sommer 2015  

Lyse neutrale farver med elementer af mørk marineblå, olivengrøn og rød sand. Lette, løstsiddende kjoler, bukser med vidde.

Læs mere
Stil & mode
Filippa K forårsnyheder 

Sofistikeret, elegant forårskollektion fra Filippa K. Fine pasteller i blød tencelstof, silke og crepe.

Læs mere
Stil & mode
Modström SS 2015 

Modströms nye kollektion byder på pastelfarver og lette, behagelige materialer.

Læs mere
Stil & mode
Whiite sommer 2015 

Whiite går sommeren i møde med en kollektion i de smukkeste farver og nuancer.

Læs mere
Stil & mode
Suveræne sommerkjoler 

Nye, skønne, lette sommerkjoler fra Cream, Desigual, Ganni, By Malene Birger, Tina Wodstrup, Bruuns Bazar, Filippa K og Whiite ...

Læs mere
Stil & mode
Femilet sommer 2015 

Sommeren er over os, og det er for alvor blevet strandtid. Men hvilken type badetøj skal du gå efter? Femilet præsenterer et hav af lækre sommernyheder, hvad end du sværger til et chikt bikinilook, den klassiske badedragt eller helst hopper i en let og luftig sarong.

Læs mere
Strand & vand
Stil & mode
Strand & vand 

Til dig der elsker sol, sommer, strand og vand har vi fyldt bazaren med badetøj, bikinier, picnickurve og køletasker, badehåndklæder, strandtæpper - og alt det, der skal til for en fantastisk dag på stranden

Læs mere
Stil & mode
Triumphs Magic Wire 2015 

Triumphs Spring/Summer 2015 kollektion med fine pasteller, komfortable BH’er og trusser.

Læs mere
Stil & mode
Oilily SS2015 

Ingen kan, som Oilily, sammensætte pang og pasteller.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^