Kategori: Stil & mode

Odd molly efterår 2007

Odd molly efterår 2007 

Logotaget ”living tenfold” hænger på alle styles i efterårkollektionen hos Odd Molly, og er en reminder om at omfavne alle dine drømme og yndefuldt give efter for hver en af dem.

Stilen for Odd Mollys nye efterårskollektion er lagt. Med multietniske strømninger fra de kolde Andesbjerge, varme Marokko og Odd Mollys egen “babusjka” præsenteres et designunivers med ét gennemgående budskab; tillad dig selv at leve livet fuld ud – ”living tenfold”.

Logotaget ”living tenfold” hænger på alle styles i kollektionen, og er en reminder om at omfavne alle dine drømme og yndefuldt give efter for hver en af dem.

Odd Molly er originalt, unikt, sprudlende kreativt og decideret smukt design. Efterårskollektionen er som en ” babusjka-dukke”- ved at skille den ad afsløres nye identiteter. På samme måde kan du mikse Odd Molly kollektionen efter en følelse eller en stemning og skabe et helt nyt look.

For Odd Molly er det vigtigst, at kvinder udstråler selvtillid, glæde, og at de føler sig tilpas – uanset, hvad modentrenden dikterer. Og spørger man den succesfulde kreative direktør, Per Holknekt, om, hvordan han mener, at kvinder skal se ud dette efteråret, svarer han:

”Præcist som de selv vælger. Noget helt uden begrænsninger, og det er op til den enkelte at fortolke det. Jeg bryder mig ikke om modediktioner, kvinder har ofte en instinktiv fornemmelse for at skabe superskønne outfits selv. Og det er der rig mulighed for med Odd Molly”.

Der indbydes til en kollektion, hvor materialerne som altid er bemærkelsesværdige i top med fx lækker 100 pct. kashmir, alpakauld og printet silke. Der er fokus på håndlavede hæklede og broderede detaljer, og der er endda enkelte styles i kollektionen, som er fuldstændig håndlavede.

Silhuetten afslører bl.a. nederdele og kjoler i en ladylike 50’er stil samtidig med, at der også kan spottes 60’er inspirerede tunika styles – alle med den ægte ”Odd Molly feeling”. Derudover introduceres for første gang bukser i gråternet mønster eller ensfarvet med en diskret detalje langs benet, en super cool ”must have” brun læderjakke, bomuldsbluser med feminine snit og fine printede silkekjoler. Uundværlige strikcardigans, søde huer, mamelukker, dekorative sokker, lange benvarmere, fingervanter og et farverigt sjal – alt sammen perfekt til at gå det kolde danske efterår i møde.

Farvekombinationerne er elegant afstemt, hvor grundfarverne er forskellige nuancer af grå og hvid, midnatsblå, beige/bronze, mens fx broderi samt jacquardvævning er i kontrastfarver som mørk rød og lilla. Farvevalget er med til at understrege Odd Mollys helt særlige pigede look.

Stil & mode
Tasker gennem tiden 

For de allerfleste af os er den helt uundværlig, og vi går helst ingen steder uden. Og sådan har det været gennem flere århundrede. Faktisk har den spillet en så central rolle i modens historie, at den i dag har sit helt eget museum.

Læs mere
Stil & mode
Malene Birger sommer 2015  

Lyse neutrale farver med elementer af mørk marineblå, olivengrøn og rød sand. Lette, løstsiddende kjoler, bukser med vidde.

Læs mere
Stil & mode
Filippa K forårsnyheder 

Sofistikeret, elegant forårskollektion fra Filippa K. Fine pasteller i blød tencelstof, silke og crepe.

Læs mere
Stil & mode
Modström SS 2015 

Modströms nye kollektion byder på pastelfarver og lette, behagelige materialer.

Læs mere
Stil & mode
Whiite sommer 2015 

Whiite går sommeren i møde med en kollektion i de smukkeste farver og nuancer.

Læs mere
Stil & mode
Suveræne sommerkjoler 

Nye, skønne, lette sommerkjoler fra Cream, Desigual, Ganni, By Malene Birger, Tina Wodstrup, Bruuns Bazar, Filippa K og Whiite ...

Læs mere
Stil & mode
Femilet sommer 2015 

Sommeren er over os, og det er for alvor blevet strandtid. Men hvilken type badetøj skal du gå efter? Femilet præsenterer et hav af lækre sommernyheder, hvad end du sværger til et chikt bikinilook, den klassiske badedragt eller helst hopper i en let og luftig sarong.

Læs mere
Strand & vand
Stil & mode
Strand & vand 

Til dig der elsker sol, sommer, strand og vand har vi fyldt bazaren med badetøj, bikinier, picnickurve og køletasker, badehåndklæder, strandtæpper - og alt det, der skal til for en fantastisk dag på stranden

Læs mere
Stil & mode
Triumphs Magic Wire 2015 

Triumphs Spring/Summer 2015 kollektion med fine pasteller, komfortable BH’er og trusser.

Læs mere
Stil & mode
Oilily SS2015 

Ingen kan, som Oilily, sammensætte pang og pasteller.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^