New york fashion week spring 2007

Kategori: Stil & mode

New york fashion week spring 2007

New york fashion week spring 2007 

New York er byen der aldrig sover, den er i konstant udvikling og forandring. Det samme må man sige om moden, så det er kun naturligt at New York og mode passer sammen som hånd i handske ...

New York er byen der aldrig sover, den er i konstant udvikling og forandring. Det samme må man sige om moden, så det er kun naturligt at New York og mode passer sammen som hånd i handske.

I sædvanlig stil var der dømt masser af kendisser på første række, champagne og fester. Skuespilleren Mischa Barton var den mest ihærdige celeb, til at besøge de mange fashion shows. Måske skyldes dette, at hun er mere kendt som modeikon end for sine skuespiltalenter på tv-serien ” The OC”. Andre kendisser som sad på første rækker var bl.a. Victoria Beckham, P. Diddy og Kate Bosworth.

Et af de mest populære show var Marc Jacobs, som viste en mere let og enkel kollektion efter dette efterårs grungeinspireret lag på lag look. Hovednuancerne var grå, creme og hvid, mens farverne på accessories var domineret af de metalliske farver, i form af små fine kasketter, tasker og sko. Små yndige cocktailkjoler i flæser fik undertegnede til at drømme sig tilbage til Jazz tiden i 20erne. Enkle tanktoppe båret med haremsbukser og japansk-inspirerede obi-bælter gav kollektionen kant, og skabte en fin balance, så det hele ikke blev for yndigt og fint.

Anna Sui havde ladet sig inspirere af franske Marie Antoinette og 80´ernes rå punkkultur. Umiddelbart en lidt aparte sammensætning, men det fungerede utroligt godt i praksis. Kollektionen var romantisk og samtidig cool. Farverne var hovedsagelig rød, sort og hvid. En kollektion med rå kant, masser af kontraster og et legene univers. Andet ville også være mærkeligt fra Anna Sui.

Oscar de la Rentas show var ligeledes et stort tilløbsstykke. Hans navn forbindes unægteligt med smukke, feminine og glamourøse kjoler, og jeg vil vove at påstå at han er en levende legende indenfor Couture. Forårs/sommerkollektionen skuffede bestemt heller ikke. Smukke sommerkjoler med blomstermotiver og gulvlange glamourøse kjoler som komplimenterer den kvindelige silhuette på yndigste vis, blev præsenteret.

Andre populære shows var; Calvin Klein, Vera Wang, Betsey Johnson og Michael Kors.


Foto fra Fair View

Stil & mode
Tasker gennem tiden 

For de allerfleste af os er den helt uundværlig, og vi går helst ingen steder uden. Og sådan har det været gennem flere århundrede. Faktisk har den spillet en så central rolle i modens historie, at den i dag har sit helt eget museum.

Læs mere
Stil & mode
Malene Birger sommer 2015  

Lyse neutrale farver med elementer af mørk marineblå, olivengrøn og rød sand. Lette, løstsiddende kjoler, bukser med vidde.

Læs mere
Stil & mode
Filippa K forårsnyheder 

Sofistikeret, elegant forårskollektion fra Filippa K. Fine pasteller i blød tencelstof, silke og crepe.

Læs mere
Stil & mode
Modström SS 2015 

Modströms nye kollektion byder på pastelfarver og lette, behagelige materialer.

Læs mere
Stil & mode
Whiite sommer 2015 

Whiite går sommeren i møde med en kollektion i de smukkeste farver og nuancer.

Læs mere
Stil & mode
Suveræne sommerkjoler 

Nye, skønne, lette sommerkjoler fra Cream, Desigual, Ganni, By Malene Birger, Tina Wodstrup, Bruuns Bazar, Filippa K og Whiite ...

Læs mere
Stil & mode
Femilet sommer 2015 

Sommeren er over os, og det er for alvor blevet strandtid. Men hvilken type badetøj skal du gå efter? Femilet præsenterer et hav af lækre sommernyheder, hvad end du sværger til et chikt bikinilook, den klassiske badedragt eller helst hopper i en let og luftig sarong.

Læs mere
Strand & vand
Stil & mode
Strand & vand 

Til dig der elsker sol, sommer, strand og vand har vi fyldt bazaren med badetøj, bikinier, picnickurve og køletasker, badehåndklæder, strandtæpper - og alt det, der skal til for en fantastisk dag på stranden

Læs mere
Stil & mode
Triumphs Magic Wire 2015 

Triumphs Spring/Summer 2015 kollektion med fine pasteller, komfortable BH’er og trusser.

Læs mere
Stil & mode
Oilily SS2015 

Ingen kan, som Oilily, sammensætte pang og pasteller.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^