New york fashion week 2010

Kategori: Stil & mode

New york fashion week 2010

New york fashion week 2010 

Blitz, glitter og glamour. På denne tid af året afvikles de store modeuger i fire af verdens største modemetropoler. New York Fashion Week er netop skudt i gang - og herefter følger London, Milano og Paris ...

Højt hår, stor make-up og tøj vi ikke forstår. En god modeuge har, hvad der skal til for at lade drømmene få frit løb, og inspirationen blomstre! På denne tid af året afvikles de store modeuger i fire af verdens største modemetropoler. New York Fashion Week er netop skudt i gang - og herefter følger London, Milano og Paris ...

Hot i New York
Skal du være hottere end hot i New York er her recepten: Saltvandsspray, runde børster – og et franskbrød. Årets hårmode siger nemlig højt og stort hår, som vi kender det fra 30’erne og 40’ernes hårlook. Se for dig selv, for lige nu inviterer New York til årets modeuge som afvikles fra 9. til 16. september, med et mylder af blitz, hårlak og lange stænger.
Mere om New York Fashion Week 2010:
• <link https: newyork.mbfashionweek.com _blank> New York Fashion Week 2010
• <link https: www.fashionsnightout.com _blank> Fashion´s night out New York 2010

Oplev New York Fashion Week ..:
Skal du opleve New York Fashion Week, så anbefaler Hotels.com følgende hoteller.
• <link https: da.hotels.com ho123947 trump-international-hotel-tower-new-york-new-york-forenede-stater _blank> Trump International Hotel (5-stjernet)
Pris fra 2.895,- pr. nat for 2 personer.
Hotellet er centralt placeret i hjertet af New York i Upper West side, og efter en dag i høje hæle kan du bliver forkælet på hotellets skønhedssalon.
Foretrækker du at bruge penge på hårprodukter i stedet for hotel, anbefaler Hotels.com ..:
• <link https: da.hotels.com ho198686 meadowlands-plaza-hotel-secaucus-forenede-stater _blank> Meadowlands Plaza Hotel (turist-klasse)
Pris fra 696,- pr. nat for 2 personer.
Placeret i centrum af Secaucus tæt på det store Harmon Cove Outlet Center. Her kan du holde formen ved lige og motionere i hotellets fitnesscenter. Der er trådløst internet og morgenmad inkluderet i prisen.

Stil & mode
Tasker gennem tiden 

For de allerfleste af os er den helt uundværlig, og vi går helst ingen steder uden. Og sådan har det været gennem flere århundrede. Faktisk har den spillet en så central rolle i modens historie, at den i dag har sit helt eget museum.

Læs mere
Stil & mode
Malene Birger sommer 2015  

Lyse neutrale farver med elementer af mørk marineblå, olivengrøn og rød sand. Lette, løstsiddende kjoler, bukser med vidde.

Læs mere
Stil & mode
Filippa K forårsnyheder 

Sofistikeret, elegant forårskollektion fra Filippa K. Fine pasteller i blød tencelstof, silke og crepe.

Læs mere
Stil & mode
Modström SS 2015 

Modströms nye kollektion byder på pastelfarver og lette, behagelige materialer.

Læs mere
Stil & mode
Whiite sommer 2015 

Whiite går sommeren i møde med en kollektion i de smukkeste farver og nuancer.

Læs mere
Stil & mode
Suveræne sommerkjoler 

Nye, skønne, lette sommerkjoler fra Cream, Desigual, Ganni, By Malene Birger, Tina Wodstrup, Bruuns Bazar, Filippa K og Whiite ...

Læs mere
Stil & mode
Femilet sommer 2015 

Sommeren er over os, og det er for alvor blevet strandtid. Men hvilken type badetøj skal du gå efter? Femilet præsenterer et hav af lækre sommernyheder, hvad end du sværger til et chikt bikinilook, den klassiske badedragt eller helst hopper i en let og luftig sarong.

Læs mere
Strand & vand
Stil & mode
Strand & vand 

Til dig der elsker sol, sommer, strand og vand har vi fyldt bazaren med badetøj, bikinier, picnickurve og køletasker, badehåndklæder, strandtæpper - og alt det, der skal til for en fantastisk dag på stranden

Læs mere
Stil & mode
Triumphs Magic Wire 2015 

Triumphs Spring/Summer 2015 kollektion med fine pasteller, komfortable BH’er og trusser.

Læs mere
Stil & mode
Oilily SS2015 

Ingen kan, som Oilily, sammensætte pang og pasteller.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^