Naja lauf's hjerte

Kategori: Stil & mode

Naja lauf's hjerte

Naja lauf's hjerte 

Designer Naja Lauf har et blødt hjerte for hjælpeorganisationer. Sammen med sin forårkollektion lancerer Naja Lauf sit bud på Hjerteblusen 2006 ...

Designer <link _top>Naja Lauf har et blødt hjerte for hjælpeorganisationer. Helt uden forbehold sagde hun ja, da Hjerteforeningen spurgte, om hun ville være hjerteven – og sammen med sin forårskollektion lancerer <link _top>Naja Lauf sit bud på Hjerteblusen 2006.

”Jeg bliver simpelthen glad, når hjælpeorganisationer henvender sig til mig, og beder mig om at støtte. Når der skal noget ekstra til, så må alle vi, der kan, gøre en indsats. Det, jeg kan, er at lave tøj og sælge det. Andre kan synge og optræde,” siger <link _top>Naja Lauf.

Den fremadstormende designer <link _top>Naja Lauf modtog i 2005 ALT for damernes prestigefyldte designpris Guldknappen, for sin ny-feminine stil, der kommer til udtryk i en smuk blanding af blid sensualitet og retro glamour. Tøj, der er moderne og enkelt. Et eksklusivt verdenskvinde look, der får kvinder som Kronprinsesse Mary til at falde for det.

”Jeg har kendt til Hjerteforeningens arbejde – fulgt deres gode initiativer gennem mange år – så jeg sagde straks ja til at blive Hjerteven. Jeg ved, at der findes en gråzone i behandlingssystemet, når det gælder alvorlige sygdomme. Hvis jeg kan forbedre nogens liv gennem dette lille bidrag, så vil jeg gerne det. Jeg har selv barn, og kan forestille mig, at man lever i en evig angst med et alvorligt sygt barn. Det må være så belastende for hele familien, psykisk må man have behov for meget støtte,” siger <link _top>Naja Lauf.

Blusen, som <link _top>Naja Lauf har skabt, er en feminin T-shirt med hjertehulmønster. Den kan både være rå med jeans og sød med en nederdel. <link _top>Naja Lauf har bevidst valgt at denne bluse skal være et rent produkt – derfor er den af bomuldsjersey med perlemorsknapper og produceret i Europa.
”Jeg har designet blusen i mine egne yndlingsfarver: Hvid, gråmeleret, mint og is gul. Farver, der passer til alt muligt, og klæder mange. Jeg synes, det er vigtigt, at Hjerteblusen kan bruges bredt.”

Vejledende udsalgspris er 499 kroner. Overskuddet fra <link _top>Naja Laufs Hjerteblusen går ubeskåret til Hjerteforeningens arbejde for at forbedre hjertebørns og deres familiers liv. <link _top>Naja Laufs bluse til Hjerteforeningen vil være i butikkerne i forår/sommer sæsonen. Telefon 70 25 13 25 oplyser nærmeste forhandler eller

Stil & mode
50 shades 

Forår er lig med nye solbriller! Og denne sæson kommer til at byde på masser af pasteller, dyreprint og pangfarver.

Læs mere
Stil & mode
Mads Nørgaard Forår 2015 

"Ud i det blå" er Mads Nørgaards kollektion for foråret 2015. Det er en frisk og cool kollektion med skønne bomuldsskjorter og -trøjer samt sporty nederdele.

Læs mere
Stil & mode
Reebok Classic & Sandro 

Reebok Classic har indgået samarbejde med det parisiske luksus brand Sandro.

Læs mere
Stil & mode
Prego by Karen Simonsen 

Gå foråret i møde med et par luksuriøse trendsolbriller! Ny brilleserie præsenterer luksuriøse designerdetaljer.

Læs mere
Nye sko & sandaler
Stil & mode
Nye sko & sandaler  

Forår på vej: Nyheder fra Munderings kompagniet, BOSS Woman, AA Copenhagen, Ilse Jacobsen, By Malene Birger, Billi Bi, Apair, Tommy Hilfiger ....

Læs mere
Lingeri & homewear
Stil & mode
Lingeri & homewear 

Lækker lingeri og homewear. Fra bh´er og bodyshaper til boyshorts og badekåber.

Læs mere
Bruuns Bazar AW14
Stil & mode
Bruuns Bazar AW14 

En kollektion skabt til en aktiv, moderne livsstil. Lækre grå nuancer, smukke blå, feminin pudder samt grøn - som i militærgrøn ...

Læs mere
Stil & mode
Whiite AW14 

Whiites chefdesigner Frederikke Hviid åbnede tirsdag modeugen med modeshow på Københavns Rådhus. Her viste de deres stilfulde, feminine linier for efterår/vinter 2014 bla. pensilskirts, smalle stumpede bukser og gamache under spencer.

Læs mere
Stil & mode
Festgarderoben 2014 

 

Guldstiletter, festkjoler, silke, glimmer og dyreprint. Få styr på festgarderoben. Her er kjoler, sko og accessories, der fuldender stilen. Fra Hugo Boss, Esprit, Whiite, By Malene Birger, Maison Scotch, Hunky Dory, Designers Remix mf.

Læs mere
Nye smykketrends
Stil & mode
Nye smykketrends 

Nye smykker fra blandt andet Malene Birger, Dansk Smykkekunst, Barfota, Hipanema, Louise Kragh, Pico og Maanesten.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^