Kategori: Stil & mode

Julie Sandlau

Julie Sandlau 

Danske Julie Sandlau har skabt en ny kollektion og sætter for alvor gang i de første forårsfornemmelser.



Julie Sandlau byder foråret og sommeren indenfor
Danske Julie Sandlau har skabt en ny kollektion og sætter for alvor gang i de første forårsfornemmelser. Kollektionen er et udtryk af individualitet, uendelighed og personlighed, smukt kombineret i skarpe silhuetter.
Se blandt andet den smukke 22 karat forgyldte sterling ring med facetslebne, klare zirkoner fra infinity kollektionen. De små skinnende zirkoner gør ringen elegant og giver et eksklusivt og glamourøst look. Ringen fås i forskellige varianter og størrelser hos Juliesandlau.com.

Kort fortalt
Julie Sandlau ville egentlig være Jurist, men en rejse til Østrig fik Julie på helt andre tanker. På rejsen fandt hun en kinesisk urt, som gjorde stor indtryk på hende. Så stort indtryk at hun i 2002 besluttede at starte designfirmaet ”Julie Sandlau” med urten som hendes personlige designsymbol.
Siden etableringen har Julie skabt en lang række moderne og luksuriøse kollektioner af smykker, som følger tidens trends på en klassisk og forfinet måde. Hvert enkelt smykke udtrykker elegance med en refleksion af vintage skønhed. Med det store fokus på simpelt og elegant design er det muligt at finde noget for enhver smag. Julie Sandlau’s kollektioner er især kendt for, at kunne fuldende det perfekte look uanset anledning og det er en af årsagerne til den store opmærksomhed, som Julies smykker har fået.

Verdensomspændende opmærksomhed
Det er gået stærkt siden start og firmaet er i dag i rivende udvikling. På verdensplan sælges smykkerne i dag hos de mest profilerede salgssteder i verden, blandt andet i Paris, Tokyo og i Milan. En lang række prisvindende skuespillere og supermodeller har desuden båret Julie Sandlau’s smykker herunder kendte kvinder som Reese Witherspoon, Keira Knightly, Drew Barrymore, Jessica Simpson, Helena Christensen og mange flere.

Julie Sandlau laver smykker med Pieces
Julie Sandlau har indgået et samarbejde med det kendte smykkebrand Pieces. Dette betyder, at alle har mulighed for at eje de smukke smykker fra Julie – inklusiv dig. Kollektionen er helt i tråd med hendes normale stil og velkendte skandinaviske signatur. Der er kun en lille forskel og det er prisen. Smykkerne ligger fra 150 – 300 kr.

Stil & mode
Tasker gennem tiden 

For de allerfleste af os er den helt uundværlig, og vi går helst ingen steder uden. Og sådan har det været gennem flere århundrede. Faktisk har den spillet en så central rolle i modens historie, at den i dag har sit helt eget museum.

Læs mere
Stil & mode
Malene Birger sommer 2015  

Lyse neutrale farver med elementer af mørk marineblå, olivengrøn og rød sand. Lette, løstsiddende kjoler, bukser med vidde.

Læs mere
Stil & mode
Filippa K forårsnyheder 

Sofistikeret, elegant forårskollektion fra Filippa K. Fine pasteller i blød tencelstof, silke og crepe.

Læs mere
Stil & mode
Modström SS 2015 

Modströms nye kollektion byder på pastelfarver og lette, behagelige materialer.

Læs mere
Stil & mode
Whiite sommer 2015 

Whiite går sommeren i møde med en kollektion i de smukkeste farver og nuancer.

Læs mere
Stil & mode
Suveræne sommerkjoler 

Nye, skønne, lette sommerkjoler fra Cream, Desigual, Ganni, By Malene Birger, Tina Wodstrup, Bruuns Bazar, Filippa K og Whiite ...

Læs mere
Stil & mode
Femilet sommer 2015 

Sommeren er over os, og det er for alvor blevet strandtid. Men hvilken type badetøj skal du gå efter? Femilet præsenterer et hav af lækre sommernyheder, hvad end du sværger til et chikt bikinilook, den klassiske badedragt eller helst hopper i en let og luftig sarong.

Læs mere
Strand & vand
Stil & mode
Strand & vand 

Til dig der elsker sol, sommer, strand og vand har vi fyldt bazaren med badetøj, bikinier, picnickurve og køletasker, badehåndklæder, strandtæpper - og alt det, der skal til for en fantastisk dag på stranden

Læs mere
Stil & mode
Triumphs Magic Wire 2015 

Triumphs Spring/Summer 2015 kollektion med fine pasteller, komfortable BH’er og trusser.

Læs mere
Stil & mode
Oilily SS2015 

Ingen kan, som Oilily, sammensætte pang og pasteller.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^