Kategori: Stil & mode

Et must have for enhver fashionista 

Bismark armbåndet er et smukt og elegant armbånd, der passer til enhver anledning og stil. Selvom armbåndet har en lang historie, holder den stadig den dag i dag, og er velegnet til både hverdag og fest - et must have for enhver fashionista.

Hvad er et bismark armbånd?

Et bismark armbånd er i bund og grund en metalkæde, hvor ringene almindeligvis er diamantformede. Det har et enkelt design, og enkeltheden er medvirkende til, at den stadig er populær den dag i dag, og der findes mange forskellige variationer af den oprindelige version.

Armbåndet blev designet af den franske juvelér Bismark - deraf navnet. Juveléren var selv en indflydelsesrig person, og det var det, der i første omgang gjorde smykket populært. Nu har enkelheden i designet igen gjort armbåndet til et populært smykke, både blandt kendte, influencers og andre personer.

Hvad er armbåndet lavet af?

Et rigtigt bismark armbånd er lavet af et ædelmetal som guld eller sølv, der er formet til ringe og sat sammen i en kæde, og som sættes om håndleddet enten som en armring eller som en manchet. De fleste smykkeforretninger forhandler også kun bismark armbånd i disse materialer, men karaten kan variere. Foruden at være værdifulde metaller, går guld og sølv også godt til de fleste andre smykker, for ikke at nævne, at de går godt til ethvert outfit.

Et elegant og stilfuldt armbånd

Armbåndet er en god idé, fordi de er meget elegante og stilfulde. De fleste armbånd er som nævnt lavet af ædle metaller, og der er mulighed for at tilpasse armbåndet med særlige vedhæng, eller med perler eller andre smykker. Dette giver en unik mulighed for at udtrykke sin helt egen stil gennem et ellers simpelt smykke, som også let kan bruges sammen med andre smykker og fuldender praktisk talt ethvert look.

Armbånd af denne klasse er ofte meget dyre, men man får altså også noget for pengene. Et  kvalitetsarmbånd som dette vil holde i mange år, hvis man passer godt på det, og det betyder også, at det er en rigtig fin og fornem gave at give til en særlig person.

Det er ikke kun et smukt, men også et praktisk armbånd. Det kan tilpasses ens egen stil blandt andet ved brug af vedhæng, så man virkelig kan vise sin helt egen stil frem. De findes i forskellige prisklasser og med forskellige kædesammensætninger, og man kan helt sikkert finde et armbånd, der passer ens egen stil.


Stil & mode
Mads Nørgaard Forår 2015 

"Ud i det blå" er Mads Nørgaards kollektion for foråret 2015. Det er en frisk og cool kollektion med skønne bomuldsskjorter og -trøjer samt sporty nederdele.

Læs mere
Stil & mode
Reebok Classic & Sandro 

Reebok Classic har indgået samarbejde med det parisiske luksus brand Sandro.

Læs mere
Stil & mode
Prego by Karen Simonsen 

Gå foråret i møde med et par luksuriøse trendsolbriller! Ny brilleserie præsenterer luksuriøse designerdetaljer.

Læs mere
Nye sko & sandaler
Stil & mode
Nye sko & sandaler  

Forår på vej: Nyheder fra Munderings kompagniet, BOSS Woman, AA Copenhagen, Ilse Jacobsen, By Malene Birger, Billi Bi, Apair, Tommy Hilfiger ....

Læs mere
Lingeri & homewear
Stil & mode
Lingeri & homewear 

Lækker lingeri og homewear. Fra bh´er og bodyshaper til boyshorts og badekåber.

Læs mere
Bruuns Bazar AW14
Stil & mode
Bruuns Bazar AW14 

En kollektion skabt til en aktiv, moderne livsstil. Lækre grå nuancer, smukke blå, feminin pudder samt grøn - som i militærgrøn ...

Læs mere
Stil & mode
Whiite AW14 

Whiites chefdesigner Frederikke Hviid åbnede tirsdag modeugen med modeshow på Københavns Rådhus. Her viste de deres stilfulde, feminine linier for efterår/vinter 2014 bla. pensilskirts, smalle stumpede bukser og gamache under spencer.

Læs mere
Stil & mode
Festgarderoben 2014 

 

Guldstiletter, festkjoler, silke, glimmer og dyreprint. Få styr på festgarderoben. Her er kjoler, sko og accessories, der fuldender stilen. Fra Hugo Boss, Esprit, Whiite, By Malene Birger, Maison Scotch, Hunky Dory, Designers Remix mf.

Læs mere
Nye smykketrends
Stil & mode
Nye smykketrends 

Nye smykker fra blandt andet Malene Birger, Dansk Smykkekunst, Barfota, Hipanema, Louise Kragh, Pico og Maanesten.

Læs mere
Stil & mode
De flotteste frakker og jakker 

Nu er efteråret og vinterens jakke- og frakkekollektioner i netbutikkerne, og der er alt fra det vamsede og bløde til det klassiske og elegante.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^