Kategori: Stil & mode

Efterårsmode: Fra 9 – 17 

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en ladylike stil med kjoler og suits, der både fungerer på kontoret og til en tur ud efter arbejde med kollegaerne.

Her får du 10 bud på lækre outfits og accessories til en dag på jobbet: 

  • Den sorte kjole med skjortekrave er fra An Ounce Copenhagen. Den har en løs og behagelig pasform samt lommer i siden. 
  • Den super elegante, hvide skjorte er fra Mos Mosh Copenhagen. Det enkle design er på smukkeste vis pyntet med fine smykkesten hele vejen ned langs fronten. 
  • Skjorten med grå stribe er fra svenske HOPE. Den er, med det klassiske, casual fit, den perfekte skjorte at have i basisgarderoben, og da den samtidig er i den blødeste viskose-/bomuldskvalitet, er det en skjorte, man kan få stor glæde af. 
  • Den grå suit med habit buks og blazer er fra Mos Mosh Copenhagen. Buksen kan bruges med t-shirt, hvis man ønsker et casual udtryk, og med skjorte og blazer, hvis man ønsker et elegant business look.
  • Fra danske Lemur Design kommer den smukke clutch i naturfarvet kernelæder. Den er fremstillet af ét enkelt stykke læder skåret i præcise vinkler, som når læderet foldes, danner en både elegant, funktionel og super praktisk taske med plads til alt det nødvendige.
  • Den fine støvlet med broderi er fra Apair. Den er fremstillet i den blødeste ruskind og lukkes med lynlås. 
  • Med den lækre, sorte cardigan fra Selected Femme, går du gå den kolde tid i møde med en lun sag i den blødeste merino uld. Med sit enkle og klassiske look, er den perfekt i basisgarderobe. 
  • De stilfulde fingerringe og øreringe er fremstillet i stål, mens den enkle kuglekæde med kugle som vedhæng er designet af Louise Krag.
  • De elegante sorte støvletter er fra Tommy Hilfiger. De har en god hælhøjde, der er til at gå i, og en smuk detalje med spænde i siden og en flot flettet rem bag om hælen.
  • ’Care Bag Large’ er en rummelig kanvastaske med skulderrem fra The Organic Company. Tasken er designet af  Joy Vasiljev og fremstillet i 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld.

 

Årets Kjole
Stil & mode
Årets Kjole 

Lasse Spangenberg har designet ”Årets Kjole”

Læs mere
Filippa K nyhed
Stil & mode
Filippa K nyhed 

Blandt sæsonens nyheder fra Filippa K er denne super klædelige og helt enkel slå-om kjole ..

Læs mere
Wood Wood AW2014
Stil & mode
Wood Wood AW2014 

Måske var det mest bemærkelsesværdige de smukke farvekombinationer: Casual marineblå med smukke karrygule og blommerøde efterårsfarver ...

Læs mere
Stil & mode
Bliv stylet af tresemmés  

Bliv stylet af TRESemmés topstylister under Copenhagen Fashion Festival. Se her hvor og hvornår ...

Læs mere
David Andersen AW2014
Stil & mode
David Andersen AW2014 

Onsdag under modeugen viste David Andersen et udvalg fra sin efterårs/vinter kollektion 2014. Se hans show her.

Læs mere
Lun mode
Stil & mode
Lun mode 

Se lune, lækre nyheder fra blandt andet Cream, Vila, Black Lily og Sofie Schnoor ...

Læs mere
Modeuge for alle!
Stil & mode
Modeuge for alle! 

Tirsdag lyder startskuddet til fem dages messe for modebranchen, men ugen byder også på masser af modefest for ikke-fagfolk !

Læs mere
Her er din nye taske!
Stil & mode
Her er din nye taske! 

Taskenyheder fra HouseDoctor, Black Lily, Odd Molly, Decadent, Malene Birger ...

Læs mere
Stil & mode
Poncho - 10 bud på et efterårshit 

Ponchoen er lun, klædelig og fungerer godt med efterårets afslappede boheme-look. Den kan både anvendes som alternativ til en overgangsjakke eller en tyk sweater.

Læs mere
Stil & mode
Frakker  

På jagt efter en flot vinterfrakke? Her har du 9 smukke, stilfulde frakker fra blandt andet Karen By Simonsen, Ilse Jacobsen, Paul & Joe Sister, Inwear ... Hvilken er din favorit?

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^