Kategori: Stil & mode

Cool citylook fra fransa efterår 2007

Cool citylook fra fransa efterår 2007 

Elegant storbymode med masser af superfeminine detaljer, rokoko-inspirerede fortolkninger og lån fra den klassiske herregarderobe. Her er to-die-for items og tilbehør, som du kan mikse til din egen individuelle stil ...

Masser af knickers, taljerede jakker og funky, herreinspirerede bukser. Som hos de store internationale modehuse flirtes der hos Fransa denne sæson med den klassiske herre- og drengemode. Men hos Fransa sørger kollektionens mange kropsnære snit og utallige gennemførte detaljer for at skabe en superfeminin garderobe. Flæser, blonder, skønne mønstre og lette chiffoner sender referencer til 1700-tallets rokoko, hvor kvinder forførende elegant udviste masser af feminin klasse. Taljen sættes desuden denne vinter i fokus med masser af bælter og figursyede detaljer. Fra brede skindbælter på den kropsnære jakke til et smalt sølvglimmerbånd omkring empire-kjolens talje. En superkort vest i limegrøn bedstemorstrik fremhæver frækt figuren under den langærmede, stramme t-shirt og den transparente top. Resultatet er en funky lag-på-lag-styling i et luksuriøst look.

Fræk og feminin strik
I Fransa’s vinterkollektion finder du en af de største danske designkollektioner for fræk og feminin strik. Så glem alt om strik som uldsager, der kun er designet for at holde dig varm på kølige breddegrader. Her er de tyndeste, transparente mohairtrøjer med kig til skuldre og bar hud. Tætsiddende tanktoppe i glimmerlurex, som kan funke hverdagsjeans’ene op. En sølvstrikket, stribet t-shirttop med bindebælte er som skabt til en tur i byen. Det samme gælder den stramme, stribede t-shirt-kjole. Fransa står for en superklassisk garderobe, men med masser af kant, så du kan mixe din individuelle stil, hvad enten du er til det chikke citylook, den ladylike, understatede glamourstil eller er en rå partyprinsesse i storbyjunglen.

Partygarderoben
Kollektionen rummer mange luksuriøse detaljer, ikke mindst i form af perler og masser af metalglimmer, især sølv, som er sæsonens hotteste look. Så hos Fransa kan du få upgradet hverdagstilen i dit klædeskab, men du er samtidigt også sikret partygarderoben til vinterens mange fester. Både de store højtider, men også sæsonens utallige frokoster og øvrige parties, som kræver lidt ekstra chikt tøj.

Kollektionen er primært bygget op af de klassiske cityfarver, som er som skabt til en glamourøs vintergarderobe: sort, hvid og grafit-nuancer er i centrum – tilsat dybe, mættede juvelnuancer som mørk lilla og lime.

Stil & mode
50 shades 

Forår er lig med nye solbriller! Og denne sæson kommer til at byde på masser af pasteller, dyreprint og pangfarver.

Læs mere
Stil & mode
Mads Nørgaard Forår 2015 

"Ud i det blå" er Mads Nørgaards kollektion for foråret 2015. Det er en frisk og cool kollektion med skønne bomuldsskjorter og -trøjer samt sporty nederdele.

Læs mere
Stil & mode
Reebok Classic & Sandro 

Reebok Classic har indgået samarbejde med det parisiske luksus brand Sandro.

Læs mere
Stil & mode
Prego by Karen Simonsen 

Gå foråret i møde med et par luksuriøse trendsolbriller! Ny brilleserie præsenterer luksuriøse designerdetaljer.

Læs mere
Nye sko & sandaler
Stil & mode
Nye sko & sandaler  

Forår på vej: Nyheder fra Munderings kompagniet, BOSS Woman, AA Copenhagen, Ilse Jacobsen, By Malene Birger, Billi Bi, Apair, Tommy Hilfiger ....

Læs mere
Lingeri & homewear
Stil & mode
Lingeri & homewear 

Lækker lingeri og homewear. Fra bh´er og bodyshaper til boyshorts og badekåber.

Læs mere
Bruuns Bazar AW14
Stil & mode
Bruuns Bazar AW14 

En kollektion skabt til en aktiv, moderne livsstil. Lækre grå nuancer, smukke blå, feminin pudder samt grøn - som i militærgrøn ...

Læs mere
Stil & mode
Whiite AW14 

Whiites chefdesigner Frederikke Hviid åbnede tirsdag modeugen med modeshow på Københavns Rådhus. Her viste de deres stilfulde, feminine linier for efterår/vinter 2014 bla. pensilskirts, smalle stumpede bukser og gamache under spencer.

Læs mere
Stil & mode
Festgarderoben 2014 

 

Guldstiletter, festkjoler, silke, glimmer og dyreprint. Få styr på festgarderoben. Her er kjoler, sko og accessories, der fuldender stilen. Fra Hugo Boss, Esprit, Whiite, By Malene Birger, Maison Scotch, Hunky Dory, Designers Remix mf.

Læs mere
Nye smykketrends
Stil & mode
Nye smykketrends 

Nye smykker fra blandt andet Malene Birger, Dansk Smykkekunst, Barfota, Hipanema, Louise Kragh, Pico og Maanesten.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^