Kategori: Smukfest

Smukfest Skanderborg 2012

Smukfest Skanderborg 

I dag blev der skudt gang i tre dage for fuld musik under bøgetræerne i Skanderborg. Op mod 50.000 glade festivalgæster kan se frem til sommervejr og et overflødighedshorn af fantastiske koncertoplevelser …

De op mod 50.000 glade festivalgæster, som i de kommende dage deltager i Skanderborg festivalen Smukfest, kan se frem til et brag af en weekend med sommertemperaturer og et overflødighedshorn af fantastiske koncertoplevelser. Blandt de store danske koncertnavne er Tim Christensen, Medina, Carpark North, Kashmir, The Storm, Nabiha, Fallulah, Rasmus Nøhr, Burhan G og Lukas Graham samt Sanne Salomonsen, TV2, Danser med Drenge og Dodo & the Dodos, foruden hvem Smukfest bare ikke er Smukfest.
Og så byder festivalen i år på en flot stribe af udenlandske stjerner, som britiske Blur, den franske stjerne-dj David Guetta og svenske Alesso, den canadiske rocklegende Bryan Adams og det svenske rockband Kent samt den legendariske rapper Ice Cube og det 35 år gamle superband Toto.

Live Camp
For nogle af festivaldeltagerne er festivalen for længst i gang. I år har Smukfest nemlig budt på en live camp, hvor 26 håbefulde unge bands har spillet siden søndag på det nye store campingområde KærligHeden. Her blev Djämes Braun udvalgt af Live Camp 2012 til at åbne Bøgescenerne i dag.

Du kan stadig nå det!
Der er nu mindre end 300 partoutbillettertilbage til Smukfest 2012 - og frem til festivalstart sælges disse kun ved indgangen. Ledige og ikke afhentede endagsbilletter til onsdag, torsdag og søndag kan købes i Fona butikkerne og ved indgangen. For billetstatus: Ring til 8793 7213


Sommer
Copenhagen Pride Week 2020 

København bliver i høj grad multikulturel under årets Copenhagen Pride Week, når mere end 100.000 danskere og gæster fra mere end 85 lande deltager i festugen, 18. til 23. august 2020. Her venter der et overflødigshorn af vilde fester, events, vigtige debatter, underholdning og spektakulære…

Læs mere
Kulturnyheder
80'er hit hitter igen 

For generation X kan genhør med de store 80'er hit være det rene nostalgitrip, og sjovt nok dukker de gamle hit med jævne mellemrum op fx som underlægningsmusik i nye film og serier. Måske er det blandt andet ad den vej, de gamle diskonumre finder vej til de unges playlister. For selvom der i dag,…

Læs mere
Sundhed
Sund Livsstil i Forum 2020 

Den store sundhedsmesse 'Sund Livsstil' er et tilbagevende event, der samler mre end 150 udstillere indenfor helsekost, sundhedsprodukter, velværeydelser, alternativ behandling, naturlig krops- og hudpleje samt økologiske produkter.

Læs mere
Kulturnyheder
VeggieWorld: Stor interesse for vegansk messe 

Den 2. og 3. november indtager veganermessen 'VeggieWorld' Øksnehallen. Messen afholdes allerede i en række andre lande verden over, men med Dansk Vegetarisk Forening i spidsen, afholdes messen nu for første gang også i Danmark.

Læs mere
Sundhed
Sund Livsstil Aarhus 

Aldrig har begrebet 'sund livsstil' interesseret så mange – og netop 'Sund Livsstil' er også navnet på de to store helsemesser, der afvikles i København i september og i Aarhus i februar.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^