Kategori: Smukfest

Meget mere end god musik 

Gennem 36 sæsoner har Smukfest opbygget et solidt koncept for musikfestivalen i Skanderborg. Det alsidige udvalg af musikoplevelser og festivalens placering i den smukke bøgeskov, er en del af succesen. Men også alle de finurlige nye tiltag, som festivalen hvert år præsenterer, er med til at skabe fornyelse og gøre festivalen til en særlig oplevelse.

Således er arrangørerne altid på udkig efter nye, fantasifulde ideer til festivalen. Blandt de mange, som gennem årene har budt ind med gode ideer, er Jette Riis, som i 2010 præsenterede en idé, som arrangørerne hurtigt blev enige om faldt helt i tråd med festivalskonceptet. Jette foreslog at festivalen skulle have en krammebod, hvor publikum kunne få varme kram og knus i bytte for f.eks. et englehop, et kuskeslag eller et par armbøjninger.
"Det er der gennem årene kommet rigtig mange sjove publikumsoplevelser ud af," fortæller Jette Riis. 

I år er boden flyttet ned på en båd ved søen og har i den forbindelse skiftet navn til ’Krammebåden’. Her bliver man budt på sømandskram og festlig underholdning. I år kan man f.eks. opleve 20 engagerede aktører optræde med synkromsvømning - på land! 

Alle arbejder frivilligt og mødes et par gange om året for at finde på nye skæve ideer til underholdningen. Det er sjovt, at være med, fortæller Jette, som stadig agerer primusmotor på krammebåden. Og alle frivillige er garanteret rigtig mange krammere for deres indsats samt publikums ros for underholdningen. 

Sommer
Copenhagen Pride Week 2020 

København bliver i høj grad multikulturel under årets Copenhagen Pride Week, når mere end 100.000 danskere og gæster fra mere end 85 lande deltager i festugen, 18. til 23. august 2020. Her venter der et overflødigshorn af vilde fester, events, vigtige debatter, underholdning og spektakulære…

Læs mere
Kulturnyheder
80'er hit hitter igen 

For generation X kan genhør med de store 80'er hit være det rene nostalgitrip, og sjovt nok dukker de gamle hit med jævne mellemrum op fx som underlægningsmusik i nye film og serier. Måske er det blandt andet ad den vej, de gamle diskonumre finder vej til de unges playlister. For selvom der i dag,…

Læs mere
Sundhed
Sund Livsstil i Forum 2020 

Den store sundhedsmesse 'Sund Livsstil' er et tilbagevende event, der samler mre end 150 udstillere indenfor helsekost, sundhedsprodukter, velværeydelser, alternativ behandling, naturlig krops- og hudpleje samt økologiske produkter.

Læs mere
Kulturnyheder
VeggieWorld: Stor interesse for vegansk messe 

Den 2. og 3. november indtager veganermessen 'VeggieWorld' Øksnehallen. Messen afholdes allerede i en række andre lande verden over, men med Dansk Vegetarisk Forening i spidsen, afholdes messen nu for første gang også i Danmark.

Læs mere
Sundhed
Sund Livsstil Aarhus 

Aldrig har begrebet 'sund livsstil' interesseret så mange – og netop 'Sund Livsstil' er også navnet på de to store helsemesser, der afvikles i København i september og i Aarhus i februar.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^