Vinsmagning: Kom med til eksklusiv vinsmagning

Kategori: Kulturnyheder

Ved majmåneds vinsmagning kan du opleve vine fra 150 forskellige vinhuse fra vinregionerne Californien og Washington State.

Vinsmagning: Kom med til eksklusiv vinsmagning 

Der venter nye, store oplevelser for alle vinelskere, når de anerkendte amerikanske vin-distributører California Wines og Washington State Wine inviterer til vinsmagning i København. De to vinhuse repræsenterer intet mindre end 150 forskellige vinhuse fra vinregionerne Californien og Washington State med et stort, spændende og helt enestående udvalg af vine.

Til arrangementet vil vinene blive præsenteret af vinhusene selv eller deres danske importører ved 65 borde, hvor du inviteres til at smage og dufte dig gennem det store udvalg af vine.

Vinsmagningen finder sted onsdag den 11. maj fra kl. 17.00 til 19.00 i de flotte haller på The Plant i København.

Bemærk, at der i et vist omfang vil være shuttlebusser med afgang fra Hovedbanegården til The Plant, så du nemt kan deltage i vinsmagningen uanset hvor du bor i landet.

Vin til ganen og delikatesser til maven

Med American Meat Federation som sponsor af arrangementet er der også mulighed for at forudbestille en herlig salatanretning, som serveres under vinsmagningen. Vælg mellem:

  • California bowls med sød kartoffel: Citrusris, sorte bønner, romaine-salat, guacamole, salsa-fresca, chipotle-creme & sød kartoffel

  • California bowls med stegt kylling: Citrusris, sorte bønner, romaine-salat, guacamole, salsa-fresca, chipotle-creme & stegt kylling vendt med krydderier og urter

  • California bowls med ceviche af torsk: Citrusris, sorte bønner, romaine-salat, guacamole, salsa-fresca, chipotle-creme & ceviche af torsk m. chili, koriander, rødløg og lime.

For at deltage i denne unikke vinsmagning skal du booke billet på Madbillet.dk

  • Entré inkl. vinsmagning kr. 130
  • Entré inkl. vinsmagning og salatanretning kr. 225

Se også: Vind billetter til vinsmagning

4 trin: Sådan smager du på vin

Oplev vinen gennem 4 trin

Vinsmagning er en helt særlig og meget sanselig oplevelse, hvor duft, smag og karakter samles i et unikt indtryk. Det er en oplevelse for alle, der sætter pris på vin, og du behøver hverken være vinkender eller vinekspert for at kunne smage dig frem til din yndlingsvin.
Formålet med vinsmagning er netop at give dig mulighed for at danne dig dit helt eget indtryk af vinen, for hvordan en vin smager beror på din personlige vinoplevelse.  
For at få den mest intense oplevelse af vinen kan du følge de klassiske 4 trin:

  1. Karakter: Løft glasset og oplev vinens farve og tjek om vinen er smuk og klar
  2. Duft: Sæt næsen mod glassets kant, luk øjnene og nyd vinens duft
  3. Smag: Smag på vinen, lad vinen ramme mundhulen, og træk vejret ind for at få den fulde smagsoplevelse. Vurder vinens smagssammensætning: Er den sur, bitter, sød eller måske krydret med noter, du genkender?
  4. Konklusion: Ved hjælp af dine sanser har du nu en komplet oplevelse af vinen, og alle de indtryk, du har brug for, for at kunne vurdere om det er en vin for dig.
Kulturnyheder
Guide: Musikfestivaler 2022 

Planlægningen af årets musikfestivaler er i fuld gang, og hen over sommeren afvikles mere end 25 fantastiske musikfestivaler med lyd og rytmer i enhver genre, for enhver smag og for musikelskere i alle aldre.

Læs mere
Forår
Forårets økodag 2022 

Kom på græs igen, og vær med til at lukke øko-køerne ud i foråret! Du er inviteret med til Økodag for første gang i tre år d. 10. april 2022 kl. 12. I år skal du booke din (gratis) billet på økodag.dk til den gård, du ønsker at besøge.

Læs mere
Sensommer
Guide til Æblets Dag 2022 

Der er travlhed på landets æbleplantager. Årets æblehøst er i fuld gang og avlerne melder om god høst med æbler af en høj kvalitet. Traditionen tro fejres æblehøsten med høstmarkeder og æblefester, hvor æbleentusiaster inviteres til selvpluk, mostpresning og stemningsfulde sensommer aktiviteter.

Læs mere
Kulturnyheder
Økologisk Høstmarked 2023 

I weekenden, XX og XX, fejrer landets øko-gårde, at årets økologiske høst er i hus. Stalddørerne åbnes for alle, der har lyst til at opleve et økologisk landbrug. Her kan du føle, dufte, høre, mærke og smage på økologien, og på udvalgte gårde kan du endda få et økologisk måltid eller tilmelde dig …

Læs mere
Kulturnyheder
Havens Dag 2020 

Når Havens Dag 2020 afvikles 13. september, så er det samtidig en kickstarter for plantesæsonen. Det er nemlig i september og de følgende efterårsmåneder, at det er rigtig godt at plante haven til med flere træer, buske, stauder, roser, frugtbuske, frugttræer og stedsegrønne planter.

Læs mere
Kulturnyheder
Karneval i Aalborg 2020 - Aflyst 

På grund af den ekstraordinære situation, aflyses Aalborg Karneval, som skulle have fundet sted 15. til 23. maj 2020. På nuværende tidspunkt er der ikke planlagt nye datoer for årets karneval, oplyser arrangørerne.

Læs mere
Kulturnyheder
Fællessang – hver for sig 

Fredag den 27. marts klokken 20.00, fyldes DR1 derfor af sang og syngende danskere, aktuelle personligheder og kunstnere, når chefdirigent Phillip Faber og vært Mads Steffensen står i spidsen for programmet 'Fællessang – hver for sig'.

Læs mere
Kulturnyheder
Det Kongelige Teaters forestillinger kan nu streames gratis  

Det Kongelige Teaters huse er i øjeblikket lukkede på grund af coronavirus, men teatret vil fortsat være digitalt til stede for publikum med masser af kunst og gode oplevelser. Derfor bliver det nu muligt at streame udvalgte forestillinger gratis på KGL Xtra, og der vil løbende blive lagt nye…

Læs mere
Forår
CPH:DOX aflyser - men genopstår digitalt 

I lyset af den aktuelle COVID19-krise og som reaktion på statsministeren seneste pressekonference har dokumentarfilmfestivalen CPH:DOX besluttet at aflyse alle arrangementer i og uden for København.

Læs mere
Sommer
Copenhagen Pride Week 2020 

København bliver i høj grad multikulturel under årets Copenhagen Pride Week, når mere end 100.000 danskere og gæster fra mere end 85 lande deltager i festugen, 18. til 23. august 2020. Her venter der et overflødigshorn af vilde fester, events, vigtige debatter, underholdning og spektakulære…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^