Nu lancerer Det Kongelige Teater KGL Xtra, hvor teatret vil være digitalt til stede for alle derhjemme med masser af kunst og gode oplevelser.

Det Kongelige Teaters forestillinger kan nu streames gratis  

Det Kongelige Teaters huse er i øjeblikket lukkede på grund af coronavirus, men teatret vil fortsat være digitalt til stede for publikum med masser af kunst og gode oplevelser. Derfor bliver det nu muligt at streame udvalgte forestillinger gratis på KGL Xtra, og der vil løbende blive lagt nye forestillinger op til det kulturhungrende publikum.

Oplev August Bournonvilles Napoli

Den første forestilling er intet mindre end August Bournonvilles mest berømte ballet, Napoli. Om valget af Napoli udtaler balletmester Nikolaj Hübbe:
"Napoli er det mest livsbekræftende værk i hele Den Kongelige Ballets repertoire. Den fortæller historien om Teresina og Gennaro, som sammen formår at besejre selv de værste forhindringer og fristelser, så de til slut kan holde bryllup i Napolis gader. Og midt i en meget mærkelig tid er netop denne ballet med sin vitalitet og danseglæde et must."

Gratis materiale til børn i hjemmekarantæne

Hvis man har børn og har lyst til at danse med på Napoli, genskabe den blå grotte og lære om Det Kongelige Teater og August Bournonville, har Det Kongelige Teater i samarbejde med Forlaget Alinea lavet et undervisningsforløb med masser af undervisningsmateriale til elever på mellemtrinnet, som man kan bruge til undervisningen derhjemme GRATIS – man skal blot have et unilogin. Se mere her.

Lad KGL Xtr underholde dig online

De næste to forestillinger, der bliver lagt på KGL Xtra, er Højskolesangbogen og Flagermusen.
KGL Xtra er Det Kongelige Teaters nye digitale tiltag, hvor teatret vil underholde, informere og interagere med publikum. Se mere om KGL Xtra her

Kulturnyheder
80'er hit hitter igen 

For generation X kan genhør med de store 80'er hit være det rene nostalgitrip, og sjovt nok dukker de gamle hit med jævne mellemrum op fx som underlægningsmusik i nye film og serier. Måske er det blandt andet ad den vej, de gamle diskonumre finder vej til de unges playlister. For selvom der i dag,…

Læs mere
Sundhed
Sund Livsstil i Forum 2020 

Den store sundhedsmesse 'Sund Livsstil' er et tilbagevende event, der samler mre end 150 udstillere indenfor helsekost, sundhedsprodukter, velværeydelser, alternativ behandling, naturlig krops- og hudpleje samt økologiske produkter.

Læs mere
Kulturnyheder
VeggieWorld: Stor interesse for vegansk messe 

Den 2. og 3. november indtager veganermessen 'VeggieWorld' Øksnehallen. Messen afholdes allerede i en række andre lande verden over, men med Dansk Vegetarisk Forening i spidsen, afholdes messen nu for første gang også i Danmark.

Læs mere
Sundhed
Sund Livsstil Aarhus 

Aldrig har begrebet 'sund livsstil' interesseret så mange – og netop 'Sund Livsstil' er også navnet på de to store helsemesser, der afvikles i København i september og i Aarhus i februar.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^