Zulu BFF

Zulu BFF 

Carlsberg lancerer 'Zulu BFF' øl, hvor udfordringer og dilemmaer er blevet trykt på dåsen. Så kan man, i venners selskab, høre, hvem der vil gå planken ud for hinanden.

Programmet 'Zulu BFF', som sendes hver mandag kl. 21.20 på TV 2 ZULU, er en hæsblæsende, kærlig og humoristisk hyldest til venskab. Gennem syv programmer testes det, præcis hvor langt gode venner er villige til at gå for hinanden, når de udsættes for vanvittige prøvelser. Og de vil gå langt. Meget meget langt.

Nu har Carlsberg lanceret en 'Zulu BFF' øl, hvor udfordringer og dilemmaer er blevet trykt på dåsen. Så kan man i venners selskab høre, hvem der vil gå planken ud for hinanden.

Den nye 'Zulu BFF' øl er at finde i handlen netop nu, og så længe lager haves. Vejledende udsalgspris er 10,00 kr.

Forår
Livsstilsmesser 

Der er masser af dejlige oplevelser i vente på forårets smukke livsstilsmesser. Her finder du inspiration til dig og dit hjem, gode tilbud - og masser af hygge og atmosfære.

Læs mere
Kultur
Krimimessen 

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I marts/april afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og boghandlere - samt…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^