Stemningsbilleder fra Sund Livsstil

Stemningsbilleder fra Sund Livsstil 

Weekendens helsemesse i Øksnehallen i København bød på et overflødighedshorn af indtryk og stemninger. Fra mere end 190 stande lokkede producenter, behandlere og forhandlere med tilbud og behandlinger ...

Weekendens helsemesse i Øksnehallen i København bød på et ganske overvældende overflødighedshorn af indtryk og stemninger. Fra mere end 190 stande lokkede producenter og forhandlere med særlige messetilbud og smagsprøver på nye helsekostprodukter og skønne snacks, skønheds- og plejeprodukter, smykker og brugskunst.
Men messen præsenterede først og fremmest et stort udvalg af forskellige behandlingsformer - nogle mere alternative end andre. Her var alt fra alexanderteknik, body sds og tarmrensning til yoga, klangskåle, shiatsu massage, tantra, akupunktur og kinesiologi. Her var sjælsterapi, lys- og lydterapi, aurafotografering, kunstterapi, håndlæsning, clairvoyance, astrologi, krystalhealing og sågar tandlæsning. Og der blev solgt magnetsmykker, Himmalaya saltsten og krystaller - og en virksomhed, som præsenterede deres linie af udstyr, som beskytter mod mobilstråling.
Og endelig var også flere forlag repræsenteret, bla. Bogans Forlag, De Ukendtes Boghandel og Forlaget Hovedland.



På messen i Øksnehallen, som uden tvivl er Danmarks smukkeste messehal, fik gæsterne indblik i og testet alverdens alternative behandlingsformer. Her afprøver en messegæst behandlingen Power Ansigts Lift hos Ergo- og Kraniosakralterapeut Hanne Bay. Også guruen Dada Krsnasevananda fra Ananda Marga havde stand, hvor han talte om hatha yoga og spirituel livsstil.



Kraniosakral- og zoneterapeut Erna Troels (th) fortalte, hvordan lymfedrænage blandt andet kan afhjælpe væskeophobning og uroi kroppen. Danske Kinesiologer (tv)stod også klar til at informere og have tage brikse med, så messegæster kunne afprøve behandlingen ...



Ved Naturdrogeriets stand præsenterede de deres store sortiment af naturmidler og nye produkter med hypen og hampefrø. Her smagte vi det lækreste, friskbagte stenalderrugbrød, hvis opskrift er udviklet af Naturdrogeriet.



På mySmoothie´s stand var der smagsprøver på deres nye super lækre myCoco.




På Edejras stand (tv) var der trængsel, for her var der smagsprøver på sund slik, tørrede frugter og nødder dyppet i chokolade. Soyalys by Ransborg (th) præsenterede deres lækre plejeprodukter og lys fremstillet af olien fra soyabønner.


Forår
Livsstilsmesser 

Der er masser af dejlige oplevelser i vente på forårets smukke livsstilsmesser. Her finder du inspiration til dig og dit hjem, gode tilbud - og masser af hygge og atmosfære.

Læs mere
Kultur
Krimimessen 

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I marts/april afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og boghandlere - samt…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^