Snup en lur i øldåsen

Snup en lur i øldåsen

Snup en lur i øldåsen  

Hvert år disker arrangørerne af Smukfest og deres sponsorer op med nye, sjove events, happenings og opfindsomme tilbud til deres gæster. I løbet af årene har man blandt andet opfundet nogle helt nye og meget opfindsomme overnatningsmuligheder ...

Af Søren Romar Foto Lotte Romar

Hvert år disker arrangørerne af Smukfest og deres sponsorer op med nye, sjove events, happenings og opfindsomme tilbud til deres gæster. I løbet af årene har man blandt andet opfundet nogle helt nye og meget opfindsomme overnatningsmuligheder. Der er Hotelt, som er almindelige 2- og 4-mandstelte, Tenthouses, som er en slags minicamplet med plads til 2, og endelig de mere opfindsomme Can Sleep som er kæmpe øldåser med soverum på 1.sal samt de nye PIG ME, som er grisehytter indrettet som luksussuiter for 2.
Campingområderne ligger godt nok et stykke fra selve festivalpladsen, men der er indsat specialbusser som kører nonstop mellem festivalpladsen og campingpladsen, så alle nemt kan komme frem og tilbage. Det fungerer fint og betyder blot, at man ind i mellem må regne med lidt ventetid, men den slags tager de glade festivaldeltagere med et smil.

Forår
Livsstilsmesser 

Der er masser af dejlige oplevelser i vente på forårets smukke livsstilsmesser. Her finder du inspiration til dig og dit hjem, gode tilbud - og masser af hygge og atmosfære.

Læs mere
Kultur
Krimimessen 

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I marts/april afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og boghandlere - samt…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^